wallander

Ska stänga av datorn nu och sätta mig framför teven, för nu börjar den där deckaren som jag skulle se. Det var tydligen wallander ;) Men jag bloggar mer senare tror jag iallafall, annars hörs vi imorgon. Då skulle jag typ träffa Elsa också, men vi hörs iallafall ;) puss!


dagens låt


ni får se hela bilden nu för låten blir bättre om ni kollar på videon tycker jag ;)

hemma

Hej bloggen!
Hemma från Ellen nu. Hann tyvär inte blogga innna jag åkte, men bloggade ju lite hemma hos Ellen ;)
Ja, berättade ju vad vi hittade på, så har egentligen inte så mycket att säga. Ikväll ska jag bara ha en
myskväll framför teven. Det visas tydligen någon bra deckare och eftersom jag har studiedag imorgon
så kan jag se på hela. Bloggar mer senare , P U S S

Har äntligen my heart will go on på mobilen nu! :D
tog från Ellen <3 Mästerfotografen ;D Hah, my heart will go on :p

ellenfeldt.blogg.se & adineh.blogg.se

Nu är jag hemma hos Ellen. När jag kom var hennes kompis Adineh här så vi var med henne också. Men sen gick hon hem så då kollade vi på film , n ska vi dra. Hitta på något roligt, pusshej!

ellen feldt

.

Ä R    B E R O E N D E     A V      T I T A N I C!

söndag

Hejhej!
Nu är jag klar och håller på att chatta med söta människor på msn ;) Har försökt få tag på typ tuusen kompisar också och undrat om dom vill hitta på något idag, men inga kan typ -.- Därför vet jag inte vad jag ska hitta på idag, skulle kanske träffa Lina så skulle vi sova tillsammans om det gick. Men vi får se. Kanske drar till täby med mamma istället eftersom det inte blev så mycket igår.
Uppdaterar mer senare, puss!


helt otrolig röst :o

say whatever you want .


dagens outfit


Svart trekvartsärm tröja - H&M
Gråa mjukisbyxor - BikBok

Riktig tråkig outfit jag vet, men orkade helt enkelt inte ha på mig något annat idag :)
Nu har jag precis satt på mig lösnaglar så det är lite svårt att skriva. Vet inte varför men jag var väl
rastlös? Ska väl skriva något inlägg till, sen ska jag slå mig ner framför teven med mitt godis ;)
PUSS HEJ

kväll

Hej bloggen. Hej läsare.
Har inte kunnat blogga förrän nu, det var något krångel med blogg.se  -.-  Men nu har jag iallafall ätit middag och kollat på en långfilm med min sötaste katt :) Var ju som sagt med Lina idag. Det var jättemysigt, när jag kom dit satte vi oss och läste lite. Och åt lunch. Sen gick vi ut en promenad med hennes mormor och morfars hund. Åh hon är så himla söt, och så har världens finaste namn också, ANNA :D  Haha, nejmen det var roligt iallafall. Fast det var fruktansvärt kallt. Mina ben höll seriöst på att frysa fast i marken :o
Innan vi gick hem drog vi till ica och köpte lite godis, sen gick vi hem och satte oss och läste igen ;) Sen spenderade vi i stort sett tiden framför teven.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska kanske ta lite dagens outfitbilder som jag sen kommer ladda upp. talk to you later.

arg..



Nu är jag på riktigt dåligt humör. Jag och Alex fick skjuts av mamma till täby för kanske trekvart sen. Sen när vi hade varit där i typ en kvart ringde Alex pappa och sa att han skulle hämta henne, och då skulle jag behöva stanna kvar där själv vilket jag inte ville så då ringde jag mamma och bad henne komma dit. Men hon sa att det skulle ta en stund isåfall innan hon kunde komma, så då frågade jag om jag kunde åka hem med Alex, och det fick jag tydligen inte. Fattar inte varför, men så skickade jag ett sms till mamma och sa att jag gjorde det ändå.

Allt låter helt sjukt men jag blev så arg. Nu ska jag iallafall snart gå till Lina och försöka bli lite gladare ;)
Mamma kommer ju inte precis vara glad när hon kommer hem, men det ordnar sig.
Gud vad jag känner att jag tröttar ut er nu, bloggar mer senare. Har ingen aning om vilken tid det blir, men vi hörs.
P U S S

lördag


dagens låt ;)


Hola!
Har precis kollat klart på en film och ska snart borsta tänderna och sminka mig och så. Vet inte vad jag ska göra idag. Har typ frågat jättemånga om dom vill ses men inga kunde typ -.- Så kanske ska ringa Alex och fråga henne om hon vill dra till täby eller nåt senare idag ;) Vi får se. Bloggar mer sen iallafall, puss .

fredagsmyys

Nu är det paus från let's dance så passar på att blogga lite. Har egentligen ingenting att skriva, men därför kan jag passa på att lägga in bilden på mitt hår som jag lovade er :) Det är ganska stort och ''fluffigt'' som ni ser på bilden nedanför.
Jamen, let's dance börjar väl snart igen så, vi hörs imorgon. Möjligtvis om dte blir något litet till inlägg ikväll, men vi får se. puss på er och sussa sött! ♥


var tvungen att klippa bort halva mitt ansikte, ser helt
saiko ut, osminkad och allting -.- dörför ser
inte håret lika stort ut, men stort är det (a) ;)

så var det fredag igen

Hello cuties!
Now i'm home. Gud det var jätteskönt att få dansa av sig lite. Fast asså shit det är tävling om två veckor :o
Måste verkligen öva på singeln och på paren, dom känner jag mig lite osäker på. Men iallafall, var ju som sagt i täby centrum. Det var jätteroligt, fast vi hittade inga tröjor till gruppen. Men vi ska kolla på Laisings igen och se om det finns några bättre tröjor där. Klockan halv fem eller nåt sånt gick vi och mötte Johanna så gick vi hem till Amanda och testade och våfflade mitt hår :) Det blev väldigt snyggt faktiskt. Lägger in en bild på det senare ikväll.

Sen tog vi bussen till Tibble och dansade där till typ kvart över sju. Så ska snart äta middag, sen sätta mig framför teven med godis, om vi har något :o och myysa ;D
Men bloggar mer sen iallafall, tror jag :p Annars blir det imorgon och så kommer bilden upp då också. PUSS


täby nästa


från förra fredagen, tog av Alice :) ♥

Hej, nu har jag precis kommit hem från skolan. Åh, pallar inte med helg ärlgt talat -.- Menmen, ska snart få skjuts av mamma till täby där jag ska träffa Alice, Agnes g, Agnes f och Amanda :) Som sagt så ska vi dra till tibble sen för att träna. Bloggar mer ikväll när jag kommer hem, p u s s

sista inlägget för ikväll

Jag låter rubriken få tala. Måste nämligen förhöras på glosorna till imorgon, men dom är väldigt lätta. Men sen ska jag lägga mig tidigt och läsa min bok, så vi hörs imorgonkväll. PUSS, KRAM!

Btw, fortsäääääääätt kommentera! Jag sitter inte och bloggar för mig själv, och jag vet att ni läser, så kommentera då! :D ♥

kvällsbloggning

Förlåt, fastnade vid facebook och youtube förrut så hann aldrig blogga, typsikt mig :s
Menmen, bloggar om min dag nudå ;) Vi jobbade typ med kostcirkeln idag? Vi har nämligen precis börjat
med hemkunskap, så det här med kostcirkeln var första lektionen om det. Sen hände inget speciellt.
Lina och Elsa följde med mig hem när vi slutade skolan, vi åt mellis och kollade på andra avenyn på datorn, på
det avsnittet som gick igår ;) Andra avenyn fan luugnt :D

Nejmen vi hörs senare ikväll eller imorgon. Apropå imorgon, då ska jag dra till täby centrum med Alice, Amanda, Agnes f och Agnes g. Vi ska kolla efter tröjor till gruppen, tyvär kunde inte Ellen och Johanna vara med men vi ska skicka ett mms till dom om vi hittar några bra, så får vi pengar av dom så köper vi isåfall ;)
Vi kanske går och tränar i tibble sen också, vet inte hur det blir men jag ska prata med dom andra om det imorgon.
Men vi hörs iallafall.  P u s s

fredag imorgon, gud så veckorna går fort :o
16 dagar kvar till Ellens födelsedag, och tills jag åker till Thailand :D 

T H A I L A N D!

äntligen slut på torsdagen ;)

Hejhej bloggen. Nu är jag hemma från baletten, det var väl inte världens roligaste, menmen. Ska snart äta middag, tror det blir fisk :s Aja, förresten det är något konstigt med min blogg. Asså på ''förstasidan'' när man har loggat in på bloggen. Det ser annurlunda ut, vet inte om det gör det på era bloggar också eller om dom har ändrat något med blogg.se. Men ni kan väl svara med en kommentar är ni gulliga :)
Ja, har slut på ord nu. Skriver nästa inlägg snart om dagen, pussi

slänger in en liten vattenbild ;)

balett

Måste dra till baletten nu, bloggar när ja kommer hem, puss

natti natti

Förlåt, har inte hunnit blogga mer idag. Men det var så mycket med plugget.
Nu har jag iallafall kollat klart på andra avenyn, gud i love it! Längtar redan tills nästa onsdag (a)
Har även hunnit tvätta håret, ta bort sminket och borsta tänderna också. Så ska ta min nya bok jag
lånade på bilioteket i skolan idag och lägga mig i sängen med min sötaste katt och läsa lite :)
Bloggar mer imorgon, då är det dans också, det blir kul. Även om det är balett :p Dte är egentligen
bara stången jag har något emot. men vi hörs, P U S S


dagens låt


pluggpluggplugg


Hejhej, nu har jag kommit hem från Lina. Hjälpte henne att plugga lite medans vi såg på Ghost Whisperer. Det gick inte så jättebra, men ska fortsätta plugga senare. Måste nämligen göra både no-läxan och matteläxan och dom är väldigt jobbiga sa Elsa. Ikväll klockan nio blir det iallafall andra avenyn, trodde det gick igår men dom har tydligen bytt dag så det går på onsdgar istället.
Men som ni kanske märkt idag så var det typ värsta snöstormen. Så på rasten när jag, Alex, Lina, Elsa, Lollo, Vippan, Alva och några fler var ute kunde man knappt komma fram för det blåste och snöade så mycket, och jag hade ingen mössa på mig så fatta vad kallt det var! Och stackars Alex hade snö i hela skon -.-
Sen idag efter lunchen tog jag, Alex, Lina, Lollo, Alva och Vippan med oss lite cornflakes och varsitt knäckebröd från matsalen. Och så kom våran cplärare och skällde ut oss, eller hon skällde ut Alva, Lollo och Lina. Sen frågade hon oss andra om vi hade tagit något, då sa vi nej. Men sen tog hon upp det på lektionen och allt, bara för lite knäckebröd liksom -.-


Aja, bloggar mer sen efter maten eller innan om jag har tid, kyss på er!

andra avenyn nästa

Har ätit nu och sitter och väntar på att andra avenyn ska börja, gud det slutade så himla spännande förra gången :) Kommer nog inte blogga mer ikväll, vi får se. Då hörs vi imorgon isåfall.
P U S S


dagens låt


tuesday, dagens outfit

gammal bild, men så ser jag ut idag iallafall :)
Stor randig tröja - Gina Tricot
Vitt linne - H&M
Svarta tights - Gina Tricot


Hej cuties!
Nu har jag pluggat färdigt för idag och sitter och lyssnar på lite skön musik. Ska snart äta middag. I skolan var det som vanligt, några killar håller på att kittla mig och Alex typ hela tiden,hah det är roligt :) fast sen så är våran klassföreståndare tillbaka nu, tyvär -.- usch, nu blir det ordning på klassen igen. hih tycker inte om det :p Menmen, efter skolan gick jag och Lina hem till Elsa för att hämta några papper och min mössa, men det blev satt vi stannade där och åt mellis. Hon mådde tydligen ganska bra ändå ;)
Men jag bloggar mer senare ikväll, innan andra avenyn börjar :)  pussen

tisdag

Nu har jag gjort mig iordning och ska börja gå till Lina om typ fem minuter. Elsa stannar hemma idag för hon mådde tydligen inte så bra, men imorgon sa hon att hon skulle komma :) Det hoppas jag verkligen att hon gör. Jag böjar typ också bli lite sjuk eftersom jag är riktigt snuvig och så.. Menmen, hinner inte blogga mer nu, vi hörs när jag kommer hem,
P U S S

sista inlägget

Nu blir det sista inlägget. Har badat och tvättat håret, gjorde det på ganska kort tid eftersom jag tänkte lägga mig ganska tidigt idag :) Men vi hörs imorgon, puss på er.

dansen har börjat! :D

Hello readers.
Now i'm home. Det var jätteroligt på dansen, känns riktigt skönt att komma igång igen! Och idag hade vi också disco, vilket jag ääääälskar! :D
Idag hände iallafall inget speciellt i skolan, men som sagt så hade vi slöjd, det var inte så farligt som jag trodde.
Sen när vi slutade tjugo över 2 gick jag, Elsa, Alex och Lina och spelade gitarr i typ tjugo minuter. Sen gick jag Elsa och Lina hem till Elsa och åt mellis och pluggade lite och så.
Nu tror jag att jag ska ta ett varmt bad och tvätta håret och sådär. Därför hinner jag inte blogga mer idag, kanske blir ett litet och kort inlägg efter badet om jag hinner, men annars hörs vi imorgon, puss!

älsar min katt!

måndag=skola=slöjd=blää!

Nu är jag klar, ska bara borsta tänderna sen måste jag gå till Lina så går vi till Elsa och så går vi till skolan alla tre ;) Haha, nejmen idag har vi slöjd som ni ser på överskriften, vilket jag hatar! Menmen, man får iallafall lyssna på musik och så får jag väl tänka på att jag har dans senare ikväll. Det däremot längtar jag otroligt mycket till eftersom det är första discodansen på ett tag eller va man ska säga. Men jag bloggar mer efter dansen, eller innan om jag hinner. Talk to you later.

På min tomt ^^

saturdäj

Hej bloggen. Hej läsare.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver lite. Det var mysigt att vara med Elsa idag. Vi åkte till Täby centrum och gick runt där lite. Elsa köpte en pilatesboll, en parfym, en glass och en lakritspipa ;) Jag köpte bara glass och en lakritspipa jag med. Efter det tog vi bussen hem till Elsa, där kollade vi på andra avenyn på datorn. Annars har vi inte gjort så mycket idag.
Imorgon är det ju skola. Faktiskt ska det  bli lite roligt med en helt ny vecka, men vi har fortfarande den där cpvikarien, men ja, njut av den tiden då vi kan göra lite vad vi vill på lektionerna :p
Ska inte blogga mer nu, tror inte det blir så mycket mer bloggning ikväll heller :s Hinner inte, men vi hörs imorgon. Då är dte ju dans också! Yeeees :D


Laisings bästa tävlingsgrupp (aaaaa) :D

väntar

Hallå alla läsare. Nu sitter jag och väntar på att Elsa ska ringa mig. Hennes träning slutar alldeles strax så då kanske vi skulle ses :) Har egentligen inte så mycket att skriva om nu, så ja. Vi hörs senare, puss!

godmorgon


Godmorgon allihopa!

Har precis ätit fruksot och ska snart börja göra mig iordning. Vet inte vad jag hittar på idag men det blir väl kompisar som vanligt :) Därför kommer jag nog inte uppdatera så mycket under dagen, men då blir det mycket bloggning på kvällen istället (a) Talk to you later.

lördagkväll



Rohdos 09, saknaaar!

Hej bloggen.
Nu sitter jag och kollar på teve, beck. men just nu är det reklam så det här blir ett ganska kort inlägg och förmodligen det sista för idag också. Men vad ska ni göra ikväll då? :)

Fortsätt kommentera, har fått några kommentarer hitills men vill ha fler! :D
ha en bra kväll iallafall så hörs vi imorgon, pussokram!

kommentarer

Jag vill ha mer kommentarer. Jag ser på statistiken att ni läser bloggen, så varför kommenterar ni inte? Jag har sagt saker som jag ska ändra på, men om ni vill att jag ska ändra på något mer så måste ni säga det. Ni får jättegärna skriva en kommentar om ni vill att jag ska ändra på något och på vad isåfall :) Det kan vara allt från att jag ska sluta skriva så mycket om min vardag, att jag ska ordna någon tävling eller så. Så sätt igång att kommentera nu!

Btw. Har haft veckans blogg och den som fick veckans blogg ''priset'' har slutat kommentera helt och hållet även om jag kommenterar din blogg väldigt ofta, så snälla kommentera. Det var meningen att veckans blogg skulle fortsätta kommentera hela tiden (a) men sätt igång nu bara, alla som läser bloggen ska inte lämna den utan någon kommentar ;) men puss på er ♥

dagens låt


om mig

Namn: Anna Aglinder
Piercing: I öronen
Smeknamn: annis
Syskon: storasyster, tvillingbror
Sysselsättning: lyssnar på musik
Hårfärg: blondt
Ögonfärg: blåa
Favorit färg: rosa och limegrönt
Favorit maträtt: tacos
Senaste låt du hörde: Joan Osborne - one of us
kramade: Alex <3
Person du träffade: syster
Person du fick sms från: lollo
köpta saken: vet inte
person du pratade i telefon sist: busringning, vet inte vem :p
mat du åt: lunch
dricka: mjölk
Känsla: lite deppig
Glädje: musiken
ilska: privat ;p
djur du träffade: mina marsvin, världens sötaste <3

Senaste person som du var ute på stan med:
Minns inte
delade drink med: Minns inte det heller
Skällde på dig: syster
Skrattade åt: Alex x)
blev glad av: Alex och Elsa

Kärlek:
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Japp, ibland.
Är du kär: jaaa :D
Har du varit kär fast inte berättat det för personen: ja, vem har inte det?
Vart tillsammans med en fast inte varit kär i den: ja, i yngre ålder ;)
Varit kär på riktigt: ja, såklart
Playat något: nej gud nej!
Med ditt hem:
jag älskar mitt hem :)
I din skola: vänner, och den ''speciella''
Med dina kompisar: dom är min glädje och mitt liv! <3
Med din familj: yes
I ditt liv: Jag tycker om mitt liv :)
I dansgruppen: ÄLSKAR!

Övrigt:
Vad ser du om du tittar åt höger:
min säng
morgon eller nattmänniska: nattmänniska
Är du kittlig: skojar du eller :O
Snarkar du: när ja är förkyld :P
Hur många kuddar sover du med: två
Vad drömmer du mest, mardrömmar eller lyckliga drömmar: olika, men lyckliga tror jag (a)
Vad för väder är det hemma hos dig just nu: Grått, kallt.. tråkigt
Sista du sa högt: sjöng till låten, minns inte vilket ord jag sa sist :p

lördag - förkyld :S


Otroligt gammal bild, men tycker ändå den är ganska fin så den bjuder jag på nu :)

Nu har Alex och Elsa precis åkt hem. Som sagt så skulle ju kanske jag och Elsa sova tillsammans, men hon fick tydligen inte för hennes mamma hade typ vunnit något pris eller så och ville ha henne hemma. Sen så är jag lite förkyld också som jag sa förrut, så det får väl bli någon annan dag då :) Nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik, ska snart gå ner till mamma och se vad det blir för mat. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, sitta och deppa. Hahah nejmen det blir väl datorn och teven som vanligt. Och imorgon ska jag nog träffa Alex och Elsa och kanske Lina igen, hoppas bara inte min förkyldning är värre imorgon :o Men vi hörs senare, PUSS

klar


Nu är jag klar och sitter och väntar på att Elsa ska komma till mig. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men någonting blir det väl. Sen ska vi träffa Alex också, därför kommer det kanske inte bli så mycket uppdatering idag, men i talk to you later.

lördagmorgon

Hallå! Nu har jag snart gjort mig iordning, ska bara borsta tänderna, sminka mig och duscha ;) Sen idag ska jag träffa Elsa och kanske Alex också. Vi får se om det blir någon översovning, det känns som om jag börjar bli lite förkyld, men vi får se. Bloggar mer när jag är klar, puss

hejdå dator

Ska lämna datorn nu, så det här blir det sista inlägget för idag tror jag, men vi hörs imorgon, pusspuss! ♥

hooome

Hola.
Now i'm hooome! Jag och Elsa hade det jättemysigt, vi kollade på let's dance, åt godis och pratade lite på hennes rum. Typiskt oss alltså ;) Nu hade jag tänkt att kanske möjligtvis blogga lite mera eller fixa något gott att äta och slå mig ner framför teven. Hmm..? Jamen det blir väl lite bloggning nudå, sen hörs vi imorgon, PUSSEN


haha, hade inget annat att skriva. Men ja, det stämmer väl? ;)

waterpics




kväll med elsa :D



Hello!
Har lite bråttom nu för jag ska alldeles strax gå till Elsa så ska vi kolla på let's dance tillsammans, mysigt! Idag var iallafall dagen som vanligt, Alex var hemma idag igen, men hon kommer garanterat på måndag :D Vi hade cpvikarien idag igen, usch vad jag hatar henne! Menmen, efter skolan följde jag med Elsa hem och vi kollade på Titanic, ääääälskar den filmen! Sen klockan fem ungefär skjutsade mamma mig till tibble där jag skulle träffa Alice, Agnes f och Amanda. Vi skulle öva lite på danserna eftersom danstävlingen i vallentuna är snart :) Menmen, ska inte sitta och trötta ut er nu. Fast juste, jag pratade nyss med Elsa om att vi kanske kunde sova tillsammans hemma hos någon imorgon också, vi får prata mer med Lina och Alex sen imorgon. Men ja. i talk to you later

dagens låt


thirsday

Hej bloggen. Nu har jag kommit hem från dansen, ätit middag och pekat ut dom bikinisarna jag vill ha med till Thailand för mamma :) Dansen var inte så jätterolig eftersom det var balett, menmen. Iallafall i skolan idag var det som vanligt förrutom att Alex var sjuk :( Men pratar med henne på msn nu och hon säger att hon kommer imorgon :D Efter skolan även idag så spelade jag, Elsa och Lina gitarr en liten stund, så det var kul.

Nu ska jag sitta vid datorn en liten stund till, sen måste jag plugga till engelska provet vi har imorgon. Men det är ett väldigt lätt prov så det är nog ingen fara. Vi hörs senare, puss!
slänger in några bilder också som jag tog alldeles nyss.



bråttom

Måste skynda mig nu, Angelika och hennes föräldrar kommer och hämtar upp mig om 5 minuter ungefär så skjutsar dom oss till dansen. Det ska bli roligt eftersom det är första balettdanspasset på jättelänge, så vi hörs när jag kommit hem. PUSS

goodnight

Ska börja göra mig iordning nu, sen ska jag kanske kolla lite på teve, sen ska jag lägga mig och läsa. Men jag berättar kortfattat om min dag. Skolan var som vanligt, efter skolan gick jag, Elsa, Alex och Lina ner i musiksalen och spelade lite gitarr ;) Sen följde jag med Elsa hem och åt mellis, sen gick vi hem till mig och läste och åt middag.
Uppdaterar mer imorgon, puss!


svar på tal

Har du en pojkvän? Nej det har jag faktiskt inte, men skulle gärna vilja ha en ;)

Hur många killar har du haft? Oj, haha det är ganska många. Skulle säga runt 5-7 killar. Men det har aldrig varit riktig kärlek, bara sådan här ''tillfällig kärlek''

Vad är din favoritmat? Jag har inte riktigt någon favoritmat, tycker om väldigt mycket men tacos, blodpudding och potatisbullar är några favoriter.

Favoritfrukt? Hmm, kiwi tror jag :)

Favorit killkändis? Hahah, vet inte vad han heter men han som spelar Jack i Titanic :p

Favoritsmink?
Alltså det jag använder mest är mascara och foundation, så det är väl mitt favoritsmink

Favoritdag under hela 2009? Ja.. jag tror inte jag har haft någon favoritdag precis men jag har haft dagar under år 2009 då jag har varit väldigt glad :)

Favoritaffär? Det beror på om jag ska handla kläder eller smink. Om jag handlar kläder föredrar jag GinaTricot och H&M, om det är smink så föredrar jag Kicks.

Favoritfärg? Oj, limegrön eller ljusrosa :) Dom är fina!

Favoritdjur? Hund och katt definitift ;)

Favoritblogg? Jag har ingen favoritblogg, men dom bloggar jag läser mycket är alla mina vänenrs bloggar och Kissies

Favoritårstid? Sommar! Dels för att jag fyller år då och sen för att det är vaaarmt ute :D

Vila klädaffärer handlar du mest i? Det är som sagt olika på vad det är jag ska ha, men jag tror nog att det är GinaTrcot och H&M

Har du mest vänner som 98, 97, 96? Både 98:or och 97:or lika mycket tror jag. Men nästan inga 96:or

Vad ångrar du mest? Det vet jag faktiskt inte, kanske att jag aldrig vågar göra saker när det gäller kärlek och sånt :p

Hur mycket tid lägger du ner på skolan? Nja, själv tycker jag att jag lägger ner ganska mycket tid på det.

Tar du plugget seriöst? Japp, det gör jag faktiskt :)

Kan du lägga upp fler bilder i inläggen om det går? :D Ja, självklart så kan jag. Men det är det att isåfall blir det kanske gamla bilder, eftersom jag har ganska mycket med plugget och kompisarna nu och hinner inte precis ta kort. Men självklart ska jag göra det, ska även försöka att lägga upp nya bilder :)

Vem är den speciella du pratar om i dina inlägg? ;)
Jadu, det är min ''stora kärlek'' :p Vet inte om jag kan säga det bättre än så.. ;)

Hur tror du det kommer gå på tävlingen? Jag tror det kommer gå ganska bra för gruppen faktiskt, eftersom vi har kommit på nya steg och allt. I paren känns det också ganska så trygt, men jag är väldigt orolig för singeln. Men det går säkert bra, med lite självförtroende så ;)

Kommer du glömma bort min födelsedag? (a) Absolut inte! Jag åker nämligen till Thailand då så jag ska ringa dig på dagen innan vi åker nattflyget och gratta :D <3

Vad tycker du om plugget? Jag tycker om skolan, kanske inte exakt alla lektioner och så men vissa, t.ex svenskan och musik och så :)

Vem av dina vänner har du känt längst?
Det är Alva. Är inte så mycket med henne längre, men ibland :) Hon är världens sötaste människa (a)

Glass eller godis? :) Hmm, godis ;)

Vem tycker du om mest i din klass (killar only)? Oj, herregud tycker inte om någon i klassen, men jag har väldigt bra killkompisar däremot, den killen jag pratar med oftast och är med litegrann och sådär är Patrik :)

Vad använder du för hårspray?
Brukar faktiskt inte använda hårspray. Om jag gör det fårjag typ alltid låna någons (a) ;)

Vad är det bästa köpet du köpt under hela 2009? Ingen aning faktiskt. Har bara köpt typ kläder och sånt vad jag kommer ihåg

Vad har du för bakgrundsbild på den dator du sitter vid just nu? Typ en bild på några klippor med vatten runt om ;)

PUSS ♥

dagens låt


tisdag

hejhej
nu är jag hemma ifrån fängelset - haha . Nejmen det var inte alls roligt i skolan idag. Vi hade vikarie och vi ska ha det hela veckan, och det gör så att våran klass blir världens jobbigaste klass, så det var lite jobbigt. Men när vi slutade klockan 2 åkte jag skridskor med Lina, Elsa, Pernilla och Filippa. Eller det blev inte så mycket skridskor för min del för Alex hade inte tagit med sig några så jag stog och pratade med henne istället. Sen gick jag och Lina med Elsa hem och åt mellis och pluggade lite, sen hämtade mamma mig ;)

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, men vi hörs senare. pusshej
p.s fortsätt fråga frågor i frågestunden :D

Tävling snart!
Bilden är tagen från kalmartävlingen.


kväll

Förlåt för att jag inte har bloggat mer ikväll, men jag fastnade framför teven- heh. Och nu hinner jag inte heller blogga för jag måste fixa lite grejjer till skolan imorgon. Men jag läste iallafall precis några frågor i frågestunden, men ni måste fortsätta fråga mycket fler frågor. Det är jätteroligt att svara på dom sen ;)
Men vi hörs imorgon. puss

vinterland



N
u har jag kommit hem ifrån Elsa. Har varit med henne och Lina hela dagen och åkt skridskor, ätit lunch, kollat på film och åkt skridskor igen ;) Fast efter filmen gick Lina hem så då var det bara jag och Elsa som åkte skridskor, vi tog med oss varm choklad då som vi drack med jämna mellanrum när det blev kallt - haha. Efter skjutsade Elsas snälla mamma hem mig och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att jag kan börja äta middag. Jag har skola imorgon, så måste nog lägga mig i hyfsad tid. Men jag bloggar säkert lite mer senare, pussen

frågestund


Japp, kör igång en liten frågestund nu här i vintervädret. Ni kan fråga vad ni vill mellan himmel och jord. Men allt för onödiga,personliga och taskiga kommentarer kommer jag bara skratta åt och sen radera dom :) Men fråga på ni bara! Ni kan fråga imorgon, på tisdag och på onsdag förmiddag. Svarar på alla era söta frågor på onsdag kväll. :)

try to mean something good


myskväll

Tjenare! Sitter och lyssnar på musik och chattar med sött folk inne på msn. Ska snart stänga av datorn och slå mig ner framför teven. Mamma kom nyss hem med en påse godis åt mig eftersom jag inte åt något igår , men det ska jag spara till filmen ;) Orkar inte blogga mer nu, kanske slänger in något mer inlägg, vi får se. annars så vi hörs imorgon.

dansdag! :)





gamla bilder från i somras, :) hah, våga vara annorlunda (a)

H
ej bloggen,
Ellen och Agnes gick hem för en stund sen. Som sagt var vi på workshop idag, det var väl ganska roligt. Förrutom att jag kommer få fruktansvärt mycket träningsvärk imorogn, för när jag satt i spagat så kom läraren och tryckte ner mig och höll kvar mig där i typ 5 år :o  Fy vad ont det gjorde . Och sen så fick vi inte dricka någon gång, att dansa disco i en och en halvtimme utan vatten är väldigt jobbigt, för disco är faktiskt väldigt krävande, även med vatten (a) ;) menmen, efteråt följde Ellen och Agnes med mig hem eftersom vi trodde att vi skulle gå på coachningen halv sju ikväll, men så blev dte inte för varken någon av oss orkade, han körde verkligen stenhårt med oss på workshopen. Men därför var vi bara hemma hos mig och åt middag och busringde lite - haha .

Klockan nio ikväll ska jag slå mig ner framför teven för då börjar en skräckfilm som jag vill se ;) Vi har studiedag imorgon eftersom vi gick tre timmar i skolan igår, därför kan jag se klart på filmen. Men uppdaterar mer sen, pusss

godmorgon

Eller morgon och morgon. Men för mig är det morgon ;) Har precis ätit frukost och pratat med Agnes. Hon sa att det var workshop idag på laisings och undrade om jag ville gå med henne och Ellen, och eftersom mamma redan hade anmält mig till det så var jag tvungen att gå .. :p Men det känns skönt att komma igång med dansen igen. Det börjar klockan 2 så jag får skynda mig att göra mig iordning, sen ska jag be mamma skjutsa mig. Men vi hörs när jag kommer hem ikväll, kyss

dagens låt


kan man ha tråkigare ?

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att en viss person fick reda på en viss sak heheh
Vad gjorde du klockan 08.00 imorse? sov
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Satt vid datorn och drogade musik ;)
Vad var det sista du sa högt? ''men säg inte så!"
Det senaste någon sa till dig? ''nej jag vet''
Vad har du druckigt idag? oboy, päronfestis, läsk och mjölk :p
Vad var det senaste du åt? ris och kött
Vad var det senaste du köpte? en bulle
Vad är det för färg på din ytterdörr? svart
Vad är det för väder hos dig nu? mörkt och kallt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja, oftast
Sover du tugnt: haha ja det gör jag..
Drömmer du mardrömmar? inte alls ofta, men det händer
Trivs du med ditt jobb? jobbar inte, men i skolan trivs jag som fan
Favoritklädsel: haha , typ mjukisbyxor och någon tröja.. eller tights ?
Favoritlåt just nu: My heart will go on, celine dion
Vad ser du om du tittar till höger? Ett fönster
Vad gör dig glad just nu: Inte så mycket faktiskt, eller jo.. tänker på en speciell person
Vad ska du göra härnäst? Typ fortsätta lyssna på låten, älskar den!
Höger eller vänsterhänt? Högerhänt
Humör just nu: Lite ledsen, men ändå glad
Favoritgodis: Gillar typ allt godis hah
Kläder just nu: Gråa mjukisbyxor och en blå tröja
Sommarplaner: Åka till Rhodos igen, annars bara hemma vad jag vet nu
Hur många kuddar sover du med? 2 stycken
Spelar du något instrument? Nej
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska lugnt ;)
Vad är viktigast för dig? Vännerna, familjen, dansen och ''den där speciella'' :p
Är du kittlig? Haha, ja, men visar det typ inte när någon kittlar mig
Snarkar du? Hah japp, men oftast bara när jag är förkyld
Stjärntecken? Tvilling
Äckligaste insekten? spindlar tror jag
Vad längtar du mest efter just nu? Alla mina söta vänner, och ..... (a) ;)

världens bästa fredag igår!

hejhej .
har nyss ätit klart och sitter nu och kollar på klipp på youtube. Som jag sa igår sov jag hos Elsa då med Lina och Alex. Gud vad roligt det var. Vi åt middag, pratade, såg på titanic och så. Shit asså jag har alltid trott att titanic är jättetråkig, men nu är det typ min favoritfilm ;) Men den var ju väldigt sorlig, jag och Alex grät jättemycket i slutet (a) ;) . Sen idag iallafall såg vi till att vara i skolan klockan 10, det var egentligen en ganska skön dag jämfört med dom andra dagrarna, men ändå tyckte jag att det var jättejobbigt. Först jobbade jag lite i klassrummet, sen gick jag och Elsa runt i skolan istortsett hela dagen och provade litegrann hur det var på en kemilektion, fast vi var ute och åt korv också till lunch. Några lärare hade fixat krovar till alla i skolan.
Efter skolan gcik jag och Lina med Elsa hem och fixade ansiktsmask ;) , det var faktiskt första gången jag testade det och det var väldigt roligt. Men sen efter ett tag kom några andra och frågade om vi ville åka skridskor med dom, så då gick vi med och åkte.

Nu blev det här ett långt inlägg, huvudverken har försvunnit och jag är inte lika trött längre som tur är. Det funkar inte att lägga in bilder just nu, därför visar jag en fin tröja från bubbleroom. men jag uppdaterar mer snart, så vi hörs..♥


vill ha nu i vintervädret! ;)

ska äta middag nu

Låter rubriken få tala. Uppdaterar mer ikväll såklart, men ska ändå försöka att lämna datorn lite ikväll, för just nu har jag ont i huvudet och är riktigt trött. Men vi hörs.
PUSS

the day before the day after yesterday

Hola!
Nu har jag packat klart alla saker jag behöver ha med mig till Elsa ikväll. Gud vad roligt vi kommer ha det ;) Ska snart iallafall åka iväg till Täby centrum och ta twinrix spruta, sen ska jag be mamma släppa av mig vid gympasalen där Elsa har träning, där ska jag träffa Alex och Lina också så går vi tillsammans hem till Elsa och firar henne och som sagt så sover jag hos henne också. Därför kommer inte jag kunna blogga något mer ikväll, och imorgon ska jag till skolan,  har glömt bort vad det heter , men det är iallafall en obligatorisk dag för eleverna :p Men det blir inte så länge, vi börjar klockan 10 och slutar 1 tror jag. Men bloggar mer imorgon när jag kommit hem, pussen och kramen!

gammal bild, tog från Alice


p.s fortsätt kommentera

spring!

Måste springa iväg till Lina nu, så hionner inte blogga :p , men uppdaterar mer ikväll om jag hinner eftersom jag ska dels ta twinrix spruta och sen ska jag på Elsas fest ikväll, nmen vi hörs tror jag ;) kram

just nu

Sådär, nu har jag hunnit duscha, plugga lite, äta middag och prata en lång stund med Alex älskling i telefon ;) Känns riktigt skönt att prata med henne! ♥ Menmen, just nu gör jag inte så mycket, chattar med Alex inne på facebook, funderar på att snart gå och lägga mig och läsa eller varför inte lyssna på lite skön musik? :) Vi får se, men därför tror jag att det här blir det sista inlägget för idag, men då hörs vi imorgon, pusssshej!

dagens låt


Sofijah låt igen.. :p

rubrik?


Nytagen bild ;)

Har inte hunnit blogga på typ tusen år känns det som, men jag har ärlig talat inte hunnit, men jag lovar att jag ska bätter mig.
Idag var dagen i skolan väldigt rolig, inte alla lektioner, men på rasten så ägnade jag, Alex, Lina och Elsa till att ''reta'' niorna - haha :p . Sen när det hade ringt in och när jag och Alex stog vid våra skåp kom typ alla nior in i vår hall och började snacka med oss ;) Fast sen kom vår cp lärare och sa till dom att gå -.- Fan , vi får aldrig ha kul för henne seriöst! Aja, efter skolan gick jag med Elsa och Lina hem och stekte pannkakor, det gick inte så jättebra i början, men goda var dom iallafall :) Sen gick Lina hem och då ägnade jag och Elsa tiden till att städa hennes rum, sen satte vi oss och slöade framför teven, som belöning (a) :p Menmen, uppdaterar mer ikväll om jag hinner.

Kvällens planer:
* läxa, glosor
* äta middag
* duscha
* blogga

dagens låt


Är fan besatt av sofijahs låtar , älskar dom!

veckans blogg är bestämd

Överskriften säger väl det mesta ;) Och veckans blogg blir.... ELLEN FELDT! :D
Läser hennes blogg typ varje dag och tycker den är jättebra, men jag kan säga att det var ganska svårt att välja blogg. Men till slut tog jag mitt beslut -hah. Nejmen här är länkningen till hennes blogg, kika in och skriv en kommentar ;) - http://ellenfeldt.blogg.se/


film

Hallå bloggen, det här blir ett ganska kort inlägg nu för jag sitter och kollar på film. Men idag har det iallafall varit som vanligt i skolan, efteråt när vi slutade följde jag med Lina hem tillsammans med Elsa och var lite med dom :)
Men nu ska jag inte skriva mer, tror inte att det blir så mycket uppdateringar idag, vi får se, puss

dagens låt



Sista inägget för idag, men vi hörs såklart imorgon , kramiis
kommentera vad ni tycker om låten ;)

bubbleroom


Söt tunika från bubbleroom.se

Lina gick hem för ganska länge sen,vi var först med Alex och Elsa hemma hos Alex och gjorde exakt ingenting (a) ;) Åt lite nudlar till mellis och sådär, men sen väl hemma hos mig fixade jag och Lina soda stream cola och satte på en film. Mys! Sen åt vi middag när mamma kom hem . Annars har det inte hänt någonting speciellt idag.

Btw , pratade nyss med Alex och vi bestämde att vi skulle dra till täby centrum på onsdag efter skolan eftersom Elsa har fest på fredag och vi inte har fixat någon present :o . Menmen , vi hörs såklart senare , men glöm inte att bomba med kommentarer för på torsdag väljer jag ut vem som blir veckans blogg :)
PUSSEN

måndag morgon

Måste alldeles strax gå  och sätta på mig ytterkläder för jag ska träffa Lina som vanligt vid Poolparken och sen går vi till Elsa. Uppdaterar mer ikväll, kyss !

dagens låt


dagens outfit


Stor randig tröja - Gina Tricot
Ett vitt linne - H&M
Svarta tights - Gina Tricot
Strumpor - Vet inte

just nu

Godkväll bloggen! ;)

Nu har jag hunnit:
* skickat mail till Ebba
*dragit ut min lösa tand
*och fixat med lite bilder på picasa


ska alldeles strax göra mig iordning, vilket betyder: ta bort smink, borsta tänderna, byta om och sådär. Sen ska jag nog sätta mig framför teven en liten stund innan jag lägger mig, det går nämligen en skräckfilm på femman nu som jag gärna vill se lite på :) Ska bara fixa dom två sista inläggen för idag. Sen hörs vi imorgon eftermiddag då jag är hemma från skolan, cya !

saturdäj

Här kommer bilderna på dom svarta tightsen och skärpet jag fick av mamma för några dagar sen som jag lovade bilder på, och sen en söt lila långärmad tröja jag köpte i täby centrum idag :)


svarta tightsen


mitt skärp


tröjan jag köpte idag



Har precis ätit middag och sitter nu och lyssnar på lite skön musik. Och när jag loggade in här på bloggen såg jag en hel sida med kommentarer :D Det rullar framåt, fortsätt så bara! För jag svarar på alla kommentarer.

Idag har jag som sagt träffat Elsa i täby centrum. Gud så mysigt vi hade det, jag köpte inte så mycket kläder som jag trodde, bara en söt lila långärmad tröja från Gina som ni ser på bilderna här ovan. Annars köpte vi varsin semla som tråkigt nog var ganska äcklig, så jag åt knappt halva - haha , sen en smoothie och så hyrde vi en film , bombay dreams som vi kollade på hemma hos Elsa sen. Annars har det inte hänt så mycket idag. Imorgon är det ju *fängelset igen. Men ändå längtar jag, dom flesta vet ju varför men det är inte till själva lektionerna kan jag säga (a) ;) Nu ska jag skicka ett mail till Ebba angående den nya designen som jag kanske kommer fixa upp på bloggen snart, har inte sagt någonting om den , men så ligger det till iallafall. Vi hörs, pusshej !

täby centrum nästa

Godmorgon allihopa! Eller morgon och morgon, men det är som morgon för mig. Har precis duschat och gjort mig ren och fräsch, för snart ska jag ta bussen med Elsa till täby centrum. Vi ska inte göra något speciellt där, utan bara gå runt antar jag :) Bussen går 13:42 så jag har inte så jättemycket tid med tanke på att jag ska hinna göra lite andra saker innan jag går, men jag uppdaterar mer sen , puss

Btw , förlåt Alice, jag menade inte det jag sa! ♥

melba.se - foki

Läste i Alice blogg nyss om en hemsida som heter Melba.se. Jag läste och såg även att foki har bilder på den hemsidan och så fick jag reda på att hon har en kategori som heter foki's fashion. Och jag som läser hennes blogg nästan varje dag kan verkligen rekomendera den, hon uppdaterar ofta och skriver roliga inlägg osv :))
Här kommer iallafall bilderna på henne,




Bilderna är även tagna från Alice blogg .

tired

hejhej
det gick inte så bra det där med att inte sitta vid datorn någon mer gång den här kvällen - haha . Nejmen jag har iallafall varit duktig i några timmar, har suttit och kollat på teve med mamma, beck - monstret :)) den var faktiskt ganska bra. Börjar bli lite trött nu så jag ska nog snart gå och lägga mig och förengångskull komma upp innan tolv imorgon (aa ' :p . Måste kanske t.o.m ställa klockan :o Vi får se hur det blir, ska lägga in ett inlägg till tror jag , men sen skriver jag mer imorgon :) ,kram på er söta bloggläsare!

hejdå dator

Har suttit vid datorn exakt hela kvällen nu och varit riktigt osocial med min kära familj. Så nu ska jag säga hejdå till den och stänga av datorn för ikväll. Mer uppdaterning imorgon om jag inte skulle träffa Alex, Elsa och Lina. Isåfall uppdaterar jag på kvällen istället, kyss ! ♥

filmtips - bombay dreams



Ja, rubriken säger väl det mesta. Jag har bara sett den två gånger men det blev en favorit redan första gången :)) Tycker verkligen ni borde se den!

weheartit



Åh, we love weheartit.com . Kan verkligen rekomendera den hemsidan, älskar bilderna därifrån ! :))

dagens låt


bloggbrist?

Jo, jag har tänkt på en grej. Jag har lite brist på vad jag ska blogga om, det känns som om jag bara bloggar om min vardag? Men vad tycker ni? Ni kan väl tänka efter vad ni vill att jag ska blogga om, om ni vill att jag ska sluta blogga om någonting som jag gör nu osv. Svara med en kommentar ;)

elsa. lina .alex. ♥

Hola! Läste nyss en kommentar om att jag skulle lägga in bilder på outfits och kläderna jag fick från mamma igår, tänkte precis göra det nu men då berättade pappa att man tydligen inte kunde lägga in bilder på datorn just nu beroende på att jag har för många bilder så jag måste ta bort några vilket tydligen var väldigt svårt ? Men pappa sa att han kanske kunde fixa det ikväll, men om inte så får ni nöja er med lite andra bilder som redan finns på datorn, jag är ledsen.
Menmen, kom nyss hem ifrån Elsa var där med Lina och Alex, men innan dom kom var jag och Elsa vid indianbacken och åkte lite- haha, lite rastlösa (a) .Fick en inbjudan av Elsa också, hon ska ha övernattningsfest nästa fredag vilket kommer bli jättemysigt, älskar er tjejer! ♥
Nu ska jag äta middag, tacos! My favorite food, passar väldigt bra för jag har inte ätit någon lunch så är väldigt hungrig . Uppdaterar mer ikväll da , kyss på er

jag på göta lejon innan dansshowen , fina kläder..? -.-

GODNATT

Börjar bli lite trött nu, så jag ska nog börja göra mig iordning och sen lägga mig och lyssna på lite musik, godnatt
btw ; passa på att kommentera, ni kan bli veckans blogg (a) ;)

dagens låt

Här kommer första låten som ägnas åt en person
som betyder allt för mig , jag älskar dig gubben !
Låt den tala för sig själv.. ♥


nytt i bloggen

Tänkte börja med lite nya saker här i bloggen .

* Dagnes låt
* Tips på lite olika grejjer, allt från hudkrämer till filmer
* Uppdatera mer
* Ska försöka med mer nya bilder i inläggen
* Veckans blogg. vilket betyder att den blogg jag tycker är rolig att läsa och är väldigt aktiv och allt sådant kommer jag länka till i ett inlägg

Tror det skulle locka mer läsare om jag börjar med det här, så vi får se ;) Kanske börjar lägga upp nånting redan ikväll?

kväll

Nu har Elsa gått hem för en stund sen. Vi skulle ju kolla på let's dance, men det blev inte så, vi kollade på Molly och Mattias, sen tröttnade vi och satte oss i mitt rum och kollade på film och pratade istället ;) Lovade er bilder, men jag glömsk som man är så glömde jag det :/ Ska faktiskt försöka att börja ta lite mer bilder än va jag har gjort på senaste tiden, har ju en systemkamera ! :D

Nu sitter jag som vanligt instängd på mitt rum och lyssnar på musik och chattar på msn - haha . Nejmen iallafall, idag när jag kom hem visade mamma mig ett tjockt grått skärp och ett par svarta leggings , som jag behövde, så det har jag på mig nu. Uppdaterar mer sen , kram på er! ♥


let's dance 2010 , ( ledsen för bildkvaliten, men den är tagen från google :p )

kort skoldag

Heej alla söta! ♥
Såg alldeles nyss att jag fått ''lite'' flera kommentarer än va jag fick förrut :p Så fortsätt gärna att kommentera så blir jag jätteglad vilket också betyder att jag kommer uppdatera mer. Menmen, idag har jag varit i skolan som vanligt, var inte alls lika kul idag, men däremot var det en väldig tkort skoldag och så på klassrådet fick vi glass ;) Sen efter skolan gick jag och Elsa hem till henne och satt och pratade lite, hon kommer hit snart också så ska vi kolla på let's dance tillsammans och så, myys. Därför kommer jag kanske inte kunna uppdatera mer ikväll, men jag tror jag gör det när Elsa har gått hem ;) , så vi hörs, pusss!

Nu kom Elsa, ska vara lite social med henne nu :) bilder kommer sen hoppas jag

Låten under säger allt !
Jag kommer sakna dig så mycket,
måste klara mig igenom livet utan dig, men vet inte
längre om det kommer gå.





jag älsar dig <3

lookbook


från lookbook.nu , kan sitta och kolla på bilder därifrån i flera timmar

h
ejhej ,
Idag var det skola som sagt, och väääärldens bästa också! :) Tänker inte berätta varför , men jag kan säga att första skoldagen efter jullovet börjar perfekt! Vi slutade tjugo över 2 och då följde jag med Elsa och Lina hem och tittade på Top model, sen skulle Lina åka iväg så då gick jag hem och nu sitter jag här (a) ;)
Snart kommer mamma hem tror jag och då ska jag äta middag, sen vet jag inte riktgit vad jag hittar på, men det blir väl datorn såklart- haha . Nejmen jag uppdaterar mer snart iallafall, pussss! <3

nyduschad

Tjollahopp! Nu har jag precis duschat och håller på och hjälpa min kompis med hennes blogg :) Beroende på att det är skola imorgon så tror jag att jag ska börja göra mig iordning nu, vilket betyder; borsta tänderna, ta bort sminket, byta om och allt sånt där. Bloggar mer imorgon, natti natti!

dansdag


Ellen ville inte vara med på bild :p <3


love u ^

söta ellen <3

förlåt för den dåliga bildkvaliten, menmen, ni får nöja er med det där ;)

Nu sitter och lyssnar på musik och chattar med sött folk inne på msn (a) :) Idag har jag ju varit hemma hos Ellen med dansgruppen och dansat hela dagen faktiskt , stolt ' - haha . Nejmen jag är faktiskt ganska nöjd med dagen för vi har ändrat flera danssteg och nu har vi dansen precis så vi vill ha den ! :D Mådde lite illa i slutet , men sånt får man ta (a) .
Ja, imorgon är det ju skola för min del. Faktiskt ska det bli ganska kul , förrutom att gå upp tidigt -.- Menmen ska inte sitta och deppa för det. Nu måste jag duscha ochb bestämma kläder tills imorgon, så jag bloggar mer ikväll om jag hinner, annars blir det imorgon, pussen

träning idag

Hej allihopa! :) Nu är jag snart klar, ska bara borsta tänderna och bestämam vilken tröja jag ska ha på mig. För sen om en timme ungefär ska jag och alla i dansgruppen som sagt hem till Ellen och dansa hela dagen, det behövs nog om tänker på hur mycket mat och onyttiga saker man tryckt ner i magen under jullovet - hehe . Hinner inte blogga mer nu, kanske så kommer det upp bilder ifrån dagen senare ikväll, vi hörs då, pusshej!

trött



Några bilder jag tog från Alice :)) På första bilden drev vi, Alice täckte över sitt ansikte själv (a) :p
Saknar det sååå mycket! ♥

Nu är jag jättetrött. Har suttit vid datorn i 4 timmar snart så därför har jag lite huvudverk, tror jag ska gå ner och göra iordning något kallt att dricka, saft kanske? Och sen bara mysa med min lilla kissemissekatt framför teven. Vi hörs imorgon då, puss

en fråga

Börjar få lite brist på bra låtar, så det skulle vara bra om ni har några tips på låtar :) Ni kan svara med en kommentar, <3

datorn nästa :p

hejhej
nu har jag inte precis någonting att skriva om. Men sötaste Ellen ville att jag skulle blogga lite, så jag gör det för din skull gumman, och för alla andra bloggläsare som läser min blogg förstårs ;) Men jag kan väl berätta lite om dagen, sov ju som sagt över med Lina och Elsa igår. Det var mysigt. Vi kollade på film och sminkade varandra med ögonskugga och läppstift när vi blundade - haha. Men sen iallafall när vi skulle sova låg vi och pratade lite först, men sen när vi släckte somnade Lina direkt, medans jag och Elsa låg vakna i typ flera timmar för Linas akvarium lät så himla mycket. Menmen, idag skulle kunde inte Lina vara med mig och Elsa så vi ringde Alex på eftermiddagen. Men innan det gick jag och Elsa och åkte pulka i indianbacken - haha , var faktiskt roligt :p

Imorgon ska jag träffa alla i dansgruppen så ska vi öva på alla danserna. Det ser jag fram emot, så vi hörs någon mer gång ikväll, och imorgon också :)
PUSS

ellen på bilderna, sööt!


DANCE IN MY <3



älskar er tjejer <3

Nu är Lina och Elsa hemma hos mig och vi håller på att laga lite mat. Ikväll ska vi som sagt sova hemma hos Lina. Så kommer nog inte kunna blogga så mycket idag, men vi hörs, pusspuss

söndag

Nu sitter jag och kollar på teve och då passar jag på att blogga lite. Idag har jag varit med Alex och Elsa, vi träffades hemma hos Elsa, sen klockan tre ungefär åkte vi till skarpängsskolan för att kolla på när Lina spelade basketmatch., så det var roligt :) Sen skulle tydligen Lina åka hem för sen skulle hon spela en till match, så då skjutsade henne pappa hem oss till Elsa, där gjorde vi inte så mycket egentligen, satt och pratade :)

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, får se om jag uppdaterar mer ikväll, annars blir det kanskehinner, imorgon om jag hinner, för jag ska sova med Elsa och Lina då ;) Men vi hörs, pusshej

natti natti

Godnatt alla söta! ♥

kandeeshop







Oh , we love kandeeshop!


dålig uppdatering



Från weheartit.com

Hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering i helgen, men jag ska bättra mig, jag lovar. Och som sagt så sov Alice hos mig här igårkväll. Det var jättemysigt, vi såg på film och pratade mest och sådär, så det var ganska skönt.

Sen idag så vaknade vi typ inte förrän vid ett, så blev vi klara någon gång vid tre. Men sen vid fem tiden fick hon skjuts hem av sin pappa beroende på att jag och min familj skulle bort till mammas och pappas kompisar på middag. Det var ärlig talat inte alls så kul, har lite ont i huvudet nu också så vi får se om jag går ner och tar något att äta eller dricka eller så. Börjar även bli väldigt trött, har verkligen vänt på dygnet dom senaste dagarna :p Menmen, ska inte trötta ut er mer nu, ni får ha det så bra, uppdaterar mer sen. kyss på er!

kommentera kommentera kommentera! jag sitter inte och bloggar för mig själv heller :p

med alice <3

Just nu är jag med Alice. Vi har precis kommit hem till mig och hon ska sova här också :) Hon har varit så snäll att hyra scream på videobutiken i mörby centrum, så den ska vi se på ikväll, sen hyrde hon en annan komedifilm också som vi nog kommer se efter scream. Kanske bloggar mer ikväll, kram!

RSS 2.0