i thailand..

hej bloggen.
just nu sitter jag på hotellrummet i thailand och skriver lite, det kostar väldigt mycket pengar därför kan jag inte skriva mycket. men jag har det iallafall jätteskönt ooch ville visa att jag lever :)
det är sent på kvllen här just nu, hemma i sverige är det ju eftermiddag bara. det känns lite konstigt.
jag kan inte skriva mer nu, men jag kommer hem sent på måndagkväll så jag bloggar mer på tisdagen. pusshej, ha det bra!

thailaaand!

vet inte om jag hinner blogga mer idag. för nu ska jag alldeles snart åka med familjen till mormor coh morfar och säga hejdå typ. så om jag inte hinner blogga mer så får ni ha det så jättebra medans jag är borta. och BOMBA bloggen med kommentarer :D bloggar mer senare såklart om jag hinner, annars om två vekor. PUSS!

dangerous i vallentuna



här är resultatet ;) vi kom som sagt på åttonde plats

fler bilder från igår







filmen då vi dansar ser ni i nästa inlägg :)

ellen fyller tonåring!

Idag fyller min allra sötaste bästa ellen 13 år, vilket betyder tonåring! 
GRATTIS GUMMAN! hoppas du får en riktigt, riktigt bra födelsedag
och många grattningar och presenter :) älskar dig ellen!
ha det bra, tiotusen pussar och kramar till dig! ♥

http://ellenfeldt.blogg.se/


pictures

här kommer lite bilder ifrån tävlingen igår.

jag, alice och amanda lite innan vi skulle åka, amanda hade gjort vårat fiina hår!




amandas hår


på tävlingen





jag våfflar ellens hår

prisutdelningen i par, fullt!


japp, där fick ni se några bilder ifrån tävlingen :) filmklipp då gruppen tävlar kommer säkert upp senare då amanda har lyckats lägga ut klippet på youtube <3 gud det var verkligen kul igår! önskar jag kunde spola tillbaka tiden! fast just nu har jag en himla träningsverk i både armar, ben och rygg.

iallafall, just nu sitter jag i dom kläderna jag ska åka i flygplanet ikväll. sommarlinne och tights ;) för om ett dygn sitter kanske jag just nu vid poolen i thailand. eftersom thailand ligger 6 timmar före oss så kanske vi snart ska gå och äta middag om ett dygn då :) gud, längtar ihjäl!

skriver dagens planer
  • borsta tänderna
  • packa klart väskan
  • duscha
  • blogga möjligtvis
  • ringa elsa och lina och höra om dom vill ses en stund
  • åker till flygplatsen.
så kommer min dag istortsett se ut. bloggar mer senare :) puss

hemma från tävlingen

hej bloggen, hej läsare .
är hemma ifrån tävlingen nu. gud, jag är helt slut! det gick inte så jättebra för mig den här tävlingen. men är såklart glad för dom andra som det gick bra för :) iallafall, nu ska jag sätta mig och äta middag. sen blir det bara en skön hemmakväll framför teven säkert. fast jag måste hinna med att packa min väska tills imorgon också. vi får se hur det blir. bloggar kanske mer ikväll. annars imorgon. pussen och kramen!

bilder kommer upp senare -

vallentuna, here i come!

hej, nu är jag med amanda och alice. har inte så jättemycket tid till att blogga. vi ska precis äta frukost, sen ska vi fixa vårat hår och sminka oss. men hinner inte blogga mer nu. bloggar mer ikväll. P U S S

amanda precis då hon lärde sig att gå ner i spagat :) sötnos

med alice


Hejhej.
nu sitter jag här med alice. har varit med henne sen klockan 4 ungefär. vi träffades i täby centrum för att köpa hårspännen och godis till imorgon, för då är det ju tävling i vallentuna! vi ska vinna tjejer eller hur?! :D
iallafall, tänkte skriva kvällens planer.

  • snart bädda inför kvällen.
  • kanske kolla på någon film.
  • amanda kommer.
  • våfflar håret till imorgon.
  • sova.
har egentligen inte så mycket mer att säga, jo, har blivit veckans blogg i ellens blogg :D  TACK!

ni får iallafall önska mig lycka till imorgon. på söndag åker jag ju som sagt till thailand. men kommer såklart blogga mer innan :) vi hörs.

© anna

dansdansdans

s h i t!
imorgon är det fredag och då efter skolan typ klockan 4 ska jag träffa alice och amanda så ska dom sova hos mig, för på lördag är det tävling! :D men gud asså veckorna bara rinner iväg :o det känns på något sätt som jag inte tar vara på den tiden jag har? på söndag åker jag ju till thailand också.
aja, det här blir ett ganska konstigt inlägg. menmen, vi hörs :)

klipp från förrförra tävlingen då vi kom femma :)  I   L O V E   D A N C E!

thirsday

Nu är jag hemma ifrån dansen och har precis ätit middag. det var ganska roligt på dansen faktiskt, trots att det var balett. annars har det inte hänt så mycket idag. jo, på långrasten stannade alex, elsa, vippan, lollo, alva, nilla och jag inne. och så kom typ några nior in i våran hall och började prata med oss och så typ i en halvtimme - haha. gillar när dom håller på så :)
sen iallafall efter skolan stannade alla vi förrutom nilla kvar på skolgården och körde dunken vidalla snödrivor och sånt. det var kul, man blev lite blöt efteråt bara.

nu ska jag stänga av datorn och börja öva på engelska glosorna -.- orkar verkligen inte det, menmen. that's life.
sen ska jag nog sätta på en film och bara mysa resten av kvällen. så vi får se om det blir någon mer bloggning. det tror jag :) ett inlägg till innan läxan. p u s s


en bild min syster har tagit :) tycker den är cool.

just nu


osminkad, klar för kvällen

Nu är jag helt klar inför kvällen. har pluggat, duschat och tagit bort sminket. nu ska jag slå mig ner framför teven och kolla på andra avenyn. har redan sett det avsnittet tidigare idag med elsa, menmen :)
vi hörs imorgon, eller senare ikväll. puss.

hemma


H
ejhej bloggen. nu har jag kommit hem från elsa där vi var med alex också. efter skolan gick vi hem till elsa och åt mellis och körde dunken ute - haha. det var någon söt liten kille, typ 5 år som ville vara med. och det fick han :) gud han var så söt, och sen när vi skulle gå in så kom han fram och kramade alla oss tre :D så himla söööt!

nu ska jag äta middag, vegitarisk pasta, i love it! men jag skriver kvällens planer.
* äta
* plugga
* duscha
* blogga


vi får se om jag hinner med allt, men vi hörs. P U S S

långt inlägg


s h i t, har typ inte bloggat på hundra år. okej, det var igår. men det känns verkligen som det var jättelänge sen. Aja, idag är det onsdag och dagen har väl varit okej, ganska tråkig. vi hade som sagt nationella prov i svenska idag. det var jättelätt. nu är dte bara engelskan och matten kvar - haha.

Efter skolan var jag med elsa. vi var hemma hos henne och åt mellis och pluggade -.- men som tur är har man världens snällaste bästis, så hon hjälpte mig med några läxor.
sen klockan 4 gick vi till gympasalen och så kollade jag på medans elsa hade träning i en och en halvtimme. det var inte världens roligaste, menmen. efteråt gjorde jag iallafall en flickis, alltså en bakåtvolt för första gången. had einte ens tränat eller någonting - hehe. jag åt middag hos elsa också.

nu har jag precis pluggat klart typ 2 sidor i matteboken. orkar verkligen inte mer, skolan tar ju fan livet av mig :p nejmen, jag har lite mindre än 2 sidor kvar sen är alla läxor gjorda, äntligen! fast har 2 gångertabeller och glosor kvar den här veckan också, men ska inte trötta ut er mer nu. skriver imorgon tror jag. om jag får tid. kyss! :)



haha, tycker låten är skön att lyssna på :)

dans - plugg

Nu ska jag snart åka till dansen. gud det känns så himla skönt varje måndag då jag bara kan dansa ut och glömma allt annat - haha :) Nejmen iallafall, elsa gick precis. vi slutade halv 3 och när vi kom hem till mig ägnade vi hela tiden till att plugga -.- men vi gjorde alla läxorna för veckan så vi slipper det dom andra dagarna. fast jag måste typ ändå plugga gärnet denna vecka eftersom jag drar till thailand på söndag och har väldigt mycket jag måste arbeta med så jag inte ligger allt för mycket efter. sen imorgon har vi nationella prov i svenska också. uuuuuusch! menmen, bloggar mer sen när jag kommer hem om jag hinner. puss



kvällsbloggning

Nu är det paus från wallander, så passar på att skriva lite då. har egentligen slut på ord så vet ite riktigt vad jag ska skriva - haha. men imorgon är det iallafall måndag, vilket betyder skola som betyder slöjd :s det ser jag inte fram emot. men efter skolan på kvällen är det dans! det blir kul. shit, på lördag är det tävling :o måste öva på danserna.men nu börjar wallander snart igen, vi hörs. PUSS

bildbrist :/ kommentera och berätta om vad ni vill att jag ska fota och lägga upp på bloggen :)

synvilla


kolla på dom fyra prickarna i mitten i ungefär 30 sekunder. sen blundar du först hårt i ungefär 2 sekunder, sen blundar du lite lösare. vad ser du? skriv en kommentar.

hemma

hej, nu har jag kommit hem från mormor och morfar. var som sagt där och åt middag, trevligt! :) nu ska jag slå mig ner framför teven och kolla på wallander. jag vet, jättedålig uppdatering idag, men har inte haft tid :/
imorgon är dte måndag, vilket betyder skola -.- men även dans! dte blir kul. vi hörs imorgon. pussen


rubrik?

Nu är jag med agnes. vi har egentligen inte gjort så mycket. i täby köpte vi en varsin kladdkaka, sen åkte vi hem - haha. Nejmen sen så har vi ätit lunch och nu väntar vi på att elsa ska komma. vet inte vad vi hittar på men någonting blir det väl alltid :) sen klockan typ 6 ska jag åka till mormor och morfar och äta middag och så. bloggar mer ikväll. 

dagnes låt


agnes

Ska åka till täby nu och träffa agnes där. bloggar mer när jag kommer hem, puss .

beck


nu sitter jag och kollar på beck på teve, en deckare. har egentligen ingenting att skriva om men jag kände bara för att blogga lite. men vet inte riktigt om det blir något mer idag, men vi får se. annars hörs vi imorgon. då skulle jag typ träffa agnes g på dagen också :) men vi hörs, puss!

dagens låt


söt tycker jag! :)

saturdäj

hej bloggen. nu är jag hemma från agnes g och har precis ätit middag. jag följde med henne hem med alice efter dansen, så därför har det blivit väldig dålig uppdatering idag, men hoppas ni står ut - hehe.
på dansen var det jätteroligt iallafall, vi tränade i en och en halvtimme och det var det verkligen värt.

juste, skulle berätta lite om kvällen igår. jag berättar lite kortfattat. när vi kom dit bäddade vi, sen öppnade alex presenterna. och sen kollade vi på film ganska länge, sen åt vi middag. och efter det var klockan typ 10 så vi gick ut och ''lekte'' i snön - haha. sen när vi kom in bjöd alex mamma på semlor, sen fixade hon iordnoing lite godis, chips och ostbågar och så satte vi oss och pratade och kollade på mer film ;) myyysig kväll!

nu ska jag gå ner och kolla på melodifestivalen med familjen, katten och godiset ;) men vi hörs senare ikväll, eller imorgon. vi får se, pussen .

ganska gammal bild

dans

Hejhej!
nu hinner jag inte blogga för mamma ska skjutsa mig till laisings nu där jag ska träffa gruppen så ska vi öva på danserna :) det blir kul, men bloggar mer senare och berättar hur kvällen igår med alex och elsa var.

P U S S


kväll hos alex

Hejhej .
nu är jag klar, har packat alla grejjer och bytt om. ska bara packa ner huvudverkstabletter sen. pappa ska typ skjutsa mig om fem minuter. men vi hörs imorgon när jag är hemma. puss

här kommer en bild på min outfit för kvällen, ganska enkel.

friday i'm in love

F R E D A G!
nu har jag kommit hem från elsa. följde med henne hem efter skolan och gjorde mellis och kollade på teve. Gud kände mig helt borta i skolan idag p.g.a av den jävla sprutan :@ jag frös, hade ont i huvudet och så liksom kröp det i hela kroppen. Så var det inte imorse. Men hemma hos elsa fick jag en sockerbit som hjälpte för krypet i kroppen, och en ipren så nu mår jag ganska bra :)
Jag får ta med mig typ hundra huvudverkstabletter till alex sen, ifall. För som sagt ska jag och elsa sova hos alex ikväll, och fira hennes födelsedag lite i efterskott. Men därför kommer inte jag kunna blogga ikväll. men jag bloggar så fort jag får tid, puss!

vad ska ni göra den här fredagkvällen då? ;)


passar bra till min överskrift (a) :D

dagens låt



sista inlägget för ikväll. och glöm inte att du absolut inte får lämna bloggen utan att skriva minst 1 kommentar.

pusssss

torsdag är över


lyssna


h e j   b l o g g e n

idag hände absolut ingenting i skolan förrutom att vi hade temadag som sagt. det var inte alls lika kul som jag trodde det skulle vara. vi fick vika pappersflygplan och skriva hur långt dom åkte och hur länge dom var i luften -.- booring! menmen, efter skolan följde elsa med mig hem. vi stannade lite på vägen och körde snöbollskrig med sebbe, carl och max ;)

vid 4 hämtade angelika och hennes mormor mig och så skjutsade hon till dansen. det var faktiskt roligt idag, även om det var balett. när vi slutade hämtade mamma mig och brorsan så åkte vi till täby och tog svininfluensasprutan. det gjorde inte lika ont som jag trodde som tur var.
sen iallafall lämnade hon av mig hemma hos elsa så åt jag middag där och nu har jag varit hemma i typ 1 timme.
tror tyvär inte att jag kan blogga mer ikväll. förlåt men lovade mig själv att ligga i sängen efter 10. so i talk to you tomorrow.


sommar va ordet, saknaaar!





godmorgon torsdag

Godmorgon .

Idag är det torsdag och det blir nog en ganska okej dag. Eftersom vi har temavecka och våran lärare sa att det skulle bli väldigt roliga saker man skulle göra idag så tror jag nog att det blir ganska skön dag.
Vid halv 5 har jag dans, så det blir kul. Men innan skulle jag vara med Elsa tror jag :) Men vi hörs senare,
Puss

hinner inte med bild nu.

kväll

Nu ska jag sätta mig framför teven och kolla på andra avenyn, efter det ska jag se sista kvarten på efterlyst :) Sen måste jag duscha. Sen tror jag nog att jag måste sova. Så det blir inget mer inlägg idag. Men vi hörs imorgon.
P U S S

veckans blogg blir...


..Lollo och Nilla! Jag tycker dom uppdaterar hyfsat bra och skriver bra ;) Dom kommenterar även mycket bra! Ni hittar deras blogg på: http://littlesuns.blogg.se/ (den går att klicka på)  Och bomba deras blogg med komentarer. Men nu måste ni även fortsätta kommentera min blogg tjejer ;) <3
Grattis iallafall! ;D

discodräkt

Fick en kommentar förrut om att hon gärna ville se hur min singeldräkt såg ut på mig, och här kommer en bild :)


vissa kanske tycker att den ser lite konstig ut, men såhär ser disco ut :D

svininfluensa sprutan




Tänkte bara berätta lite snabbt att imorgon ska jag typ ta svininfluensasprutan :o Jag har dans både imorgon, på torsdag och på fredag, hur ska det går? ;) Haha nejmen det går säkert bra ändå. Förresten, ni har tid till att kommentera tills klockan halv nio ikväll. Då kommer jag lägga upp vem som blir veckans blogg .

onsdag

Nu har jag kommit hem från Elsa. Var där med Alex och Lina. Vi gjorde ingenting speciellt, åt risgrynsgröt till mellis. Och ni skulle bara sett oss påväg till ica :o Flumm flumm flumm! Haha, iallafall. Sen har vi typ bara suttit och pratat och kollat på teve.

Nu när jag kom hem fick jag veta att min snällaste mamma har köpt mina efterlängtade jeans i stan idag, yes! Har på mig dom nu, måste bara vänja mig lite att dte är sådana jeans som man måste ha lite högre upp än vad jag brukar ha. Så jag får försöka lära mig det till imorgon ;) Nu ska jag äta middag, sen klockan 9 ska jag slå mig ner framför teven och kolla på andra avenyn! :D
Bloggar mer sen iallafall, puss .


dagens låt

morgon

Hejhej bloggen!
Nu är jag helt klar. Klockan åtta ska jag gå till Lina, vi börjar halv nio isag och t.o.m torsdag eftersom vi har temadagar. Har kanske inte sagt någonting om det men så är det iallafall :)
Efter skolan idag skulle jag vara med Alex och Elsa hemma hos Elsa, kanske Lina hänger med också om hon inte ska till stallet. Men vi hörs senare idag. Förresten, jag lägger upp veckans blogg imorgon,så det är bäst att passa på att kommentera ;)
puss

ingen bild nu, hinner inte :/

singeldräkt i disco! :D

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag fastnade framför teven. Menmen, har precis pratat med min syster om tävlingen och dräkter och så. Vi kom fram till att jag skulle få dansa singel i hennes gruppdräkt :D Tycker den är väldigt snygg och den passade perfekt på mig. Den är bara lite svår att få på sig så jag hoppas verkligen att alla ni söta från dansen kan hjälpa mig att få på mig den - heh.

Nu ska jag återgå till min kära msn och prata med lite sött folk där :) Vi hörs imorgon, eller möjligtvis senare ikväll. pussen .

såhär ser dräkten ut :)

rolig lista

Tog av Alice

a) Ta fram mobilen, Gå in på kontakter.
b) Håll inne neråtknappen en stund och sen släpp.
c) Skriv vem det blev som svar på frågorna.

1. Jag heter: Angelika
2. Jag gillar: Christopher
3. Jag hatar:
Dian:)

4. Jag är kåt på: Elsa älsk<333  hehe?
5. Jag är verkligen super kär i: Fanny Lidman :p

7. Fulast i världen: Gustav r :o ;D
8. Äckligast i världen: Hanna
9. Muppigast i världen: Heidi

10. Tråkigast i världen: Jeppe
11. Jag ska satsa på: Johanna :p
12. Bästis: Konstig kille
13. Hatar jag mest: Lina :o
14. Jag har en hemlighet med: Lollo
15. Skäms jag mest över: Matte


hemma


inte alls bra bild, men jag bjuder på den iallafall eftersom den är nytagen :)

Hejhej.
Nu har jag varit hemme en stund. Jag hann med bussen som tur var - haha . Iallafall i täby köpte jag och Elsa massa småsaker till Alex för hon fyller ju år idag, GRATTIS GUMMAN! ♥ Men hon ska ha fest på fredag, övernattningsfest :D Så då ska vi ge sakerna vi köpte till henne. Vi köpte ett par örhängen, en parfym, en nalle, några duschkrämer och ett läppglans och en liten ögonskugga. Man får hoppas att hon blir glad ;)

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Vad jag vet så går det inget bra på teve idag, så dte blir väl läggning tidigt -.- Åh, pallar verkligen inte det. Menmen, ska inte trötta ut er mer nu, puss på er!

yees, läxfri hela veckan!
Fortsätt kommentera förresten, ni kan bli veckans bloooogg! :D

bråttom

Nu har jag asbråttom! Ska ta bussen som går 58 till täby med Elsa och Alex. Alltså om bara några minuter. Skriver mer hemma, puss

godmorgon tisdag

Godmorgon .

Nu har jag tid till att blogga och ta det lugnt för en gång skull, annars brukar jag ha ungefär en halvtimme på mig på morgonen - hehe. Men nu har jag 20 minuter på mig innan jag måste gå. Fast tänkte ändå inte skriva så långt nu, vill hinna prova min systers gruppdräkt i dansen. Kom på igår att jag kanske kunde ha dne när jag dansr singel om jag får för henne då ;) Men vi får se om jag hittar den, uppdaterar mer efter skolan.
puss


sleep



Nu ska jag försöka sova lite. Ska iallfall lägga mig i sängen och kanske läsa lite? Vi får se. Men vi hörs imorgon, då är det skola, och så fyller Alex år! :D Man vet aldrig vad jag, Elsa och Lina kommer att hitta på för sätt att gratta henne ;) Menmen. Godnatt på er söta bloggläsare, sussa sött ♥

p.s glöm inte att kommentera, ni kan bli veckans blogg!

just smile and try to meen it




todays

leggings - GinaTricot
Trekvarts tröja - GinaTricot


Helo sweeties!
Nu är jag hemma från träningen, det var väligt roligt. Första lektionen med Madde idag, och hon är riktigt duktig. Hon berättade att vi skulle börja prata lite teknik på lektionerna så att det inte bara blir dans. Det är faktiskt väldigt bra, det gör det enklare att bli en riktigt bra discodanserska ;)
Idag när jag var med Elsa gjorde vi egentligen ingenting. Lina skulle kommit, men hon fick tydligen inte för sin mamma :/  Menmen, nu ska jag ta lite bilder som jag kommer lägga upp sen om jag hinner. Vi hörs senare.

puss

kommentarer

Nej nu blir jag lite arg. Varför kommenterar ni inte? :s  Själv tycker jag att jag uppdaterar ganska ofta och så, snälla börja kommentera! Det lönar sig nämligen, för snart kommer jag ha en annan liten varriant av veckasn blogg. Kommer inte göra så stor grej av det utan kommer bara bestämma själv och så lägger jag upp svaret om några dagar. Den som kommenterar mest vinner. Och det betyder inte att man bara ska kommentera under dom dagarna, utan hela tiden. Annars tar jag bort inlägget med veckasn blogg ;)

glamour i vardagen

Nu är jag hemma från täby. Tyvär fanns inte jeansen jag ville ha i rätt storlek på jc och det fanns inga andra snygga på några andra affärer -.- Men mamma lovade att hon skulle leta i stan imorgon.
Däremot hittade jag en jättesöt rosa och vit randig tröja från GinaTricot som jag köpte. Nu ska jag iallafall äta lite lunch sen kommer som sagt Elsa. Vet inte vad vi ska hitta på men någonting blir dte väl alltid. Längtar otroligt efter dansen senare ikväll också. Men vi hörs, pussen och kramen.




Hittade dom här coola datormusarna på google. Om jag fick köpa någon av dom skulle jag vilja ha den rosa. Vilken skulle ni vilja ha?

måndag - studiedag

Hej bloggen!
Nu är jag klar och eftersom jag har studiedag idag så tänkte kanske jag och mamma åka till täby och köpa jeans, har verkligen inga jeans alls :s Sen klockan tre ska jag träffa Elsa. Ska verkligen bli kul att träffa henne, har inte pratat med henne sen i fredags. Senare idag är det dans också, yes! Uppdaterar mer sen iallafall, puss .


såhär duktig ska jag bli en vacker dag ;)

RSS 2.0