johanna..

just nu hinner jag inte blogga alls mycket. jag är ledsen, men om tjugo minuter ska jag gå till bussen för att åka till täby som sagt. där ska jag träffa alice, agnes g och amanda så ska vi sen dra till johanna och öva med gruppen sen :) det blir trevliigt! men vi hörs senare ikväll om jag hinner, annars blir det imorgon ♥

ingen bild, hinner inte

förbättringar i bloggen

Jag har lite frågor till er läsare om vad ni vill att jag ska börja blogga om, vad jag ska fota osv. för just nu står det helt still i min hjärna. så svara gärna på frågan så kommer det bli enklare för mig sen :) ♥

redovisning

Nu har jag precis övat på en liten redovisning jag måste göra inför hela klassen imorgon, 32 personer :o shit, i'm scaary! haha nejmen som tur är så är det en kort redovisning om vargen bara ;) nu har jag inte så mycket att göra så jag tänkte läsa igenom allt det jag har skrivit i denna blogg sen jag stardade den. det låter helt sjukt, menmen. har man tråkigt så har man. men jag kommer skriva ett inlägg till innan jag börjar läsa :P vi får se om det blir något mer över huvudtaget ikväll. annars hörs vi mer imorgon efter skolan om jag hinner. ska ju åka till täby och träffa danstjejerna där, längtar sjukt! menmen, PUSS!


två tröjor från kandeeshop.se som jag verkligen fastnade för. vill ha dom!


måndag, dansdag!

H E J B L O G G E N !
nu sitter jag och pratar med Ellen i telefonen, trevliiigt! :) vi pratar om på onsdag då vi i gruppen ska träffas hemma hos Johanna för att öva på dansen. det ska bli riktigt kul! idag hände iallafall inget speciellt. måndag, dansdag! JIPPI!! älskr måndagarna för då har vi två långa danspass i rad :D aja, nu hinner jag inte blogga så mycket mer. vi hörs imorgon hoppas jag.
KISS

dagens låt

dangerous in action


här kommer filmen från när gruppen tävlar! vi kom som sagt på sjunde plats av 15, och vi var yngst :) vad tycker ni?



här är videon från när jag dansar singel, höhö! vad tycker ni om det då? :P

pictures from the dance competition

som ni kan se så kommer det upp bilder både från i fredags och i lördags :)

fredagkväll och lördag morgon på bussen påväg dit.
amanda våfflar mitt hår

jag och susanna framför teven :)

i bussen, johanna




agnes f och agnes g


ganska nära hallsberg, roligt väder ?


gooodis

amanda lekte lite med kameran :)


jag


på tävlingen, ellen!

alice

amanda och johanna precis efter prisutdelningen!





jag efter singeln

amanda och alice






på bussen hem, jag!



vi stannde och köpte glass!





ja, det var det :) som ni ser blev det typ tuusen bilder, haha nejmen det är väl kul ? videos från tävlingen däremot kommer upp senare ikväll, eller i värsta fall imorgon. nu ska jag typ ta något att äta, sen bara chilla och packa väskan inför imorgon :s

D A N S !

HEEJ!
föråt för dålig update både i fredags och igår. men som sagt var jag ju på danstävling i hallsberg! shiit vad det var roligt, önskar man kunde spola tillbaka tiden. fast trots att det var roligt så gick det inte så jättebra för mig och Alice i par. vi gick vidare 1 gång av 3 och fick ingen prick. samma i singeln för både mig och Alice. och i grupp gick det väl sådär. vi kom 7:a av 15, och vi var yngst av alla. så det var ganska bra iallafall :)

men däremot så kom älskade Amanda och Johanna tvåa i par! gud vad glad jag blev för deras skull. det har aldrig gått riktigt bra för dom på dom andra tävlingarna. och nu liksom så kommer dom tvåa och får både en varsin pokal och en prick, vilket betyder ett steg närmare silver. upp till mig och Alice! :) och sen i singel gick det ganska bra för alla i vår grupp föeeutom mig och Alice då, men vi är ju ändå i silver och har därför mycket svårare konkurans. menmen, Amanda och Ellen gick vidare ändå till semifinal och båda fick en prick. Så nu är Amanda uppe i silver i singel och Ellen har en prick i brons, och igår var bara hennes andra tävling i singel! shit vad glad jag är för er skull! GRATTIS! nu måste jag fixa lite saker innan jag kan blogga igen. för sen kanske jag ringer någon om jag orkar. men vem? :P aja, vi hörs, bilder kommer senare idag.

shit vad vi har förändrats :o vi har inte ens den där dansen längre. shit vad vi skämde ut oss! gud det är sjuukt! fast nu är iallafall bästa Agnes g med i gruppen också, så vi är 7 nu :)

täby nästa


haha, buder på denna. just nu

förlåt för dåligt uppdaterande både idag och igår. men jag ha rinte riktigt hunnit. om ungefär en tjugo minuter ska jag gå till bussen för att åka till täby där jag ska träffa Alice och Amanda. vi ska köpa lite grejjer till danstävlingen imorgon, längtar sjuukt! det ska även bli kul att träffa Alice, känns som dte var evigheter sen.
men sen ska iallafall båda två sova hos mig ikväll som sagt för vi måste typ gå upp klockan 5 imorgon :o
nu hinner jag tyvär inte skriva mer. men skoldagen idag va riallafall också rolig, händ einget speciellt. vi hade ashård styrketräning på gympan bara, men man måste bli stark tills imorgon :P menmen, bloggar mer ikväll eller imorgon.
PUSS OCH KRAM!

torsdag - balett

just nu är jag med Elsa. vi har precis ätit mellis, klockan fyra ska jag åka iväg till dansen. alice kommer inte på den idag eftersom hon är sjuk :( är så orolig att hon kommer vara sjuk på lördag då det är tävling i hallsberg. men hon lovade att hon skulle tävla ändå så jag får tro på henne :) skoldagen idag var iallafall väldigt rolig. våran lärare var på riktigt kärringhumör, hon fick typ damp på alla i klassen idag ;) sen hände det lite andra roliga, men personliga saker :P menmen, bloggar mer när jag ha rkommit hem från dansen och pluggat och ätit middag och sådär.
FAT KISS

lite konstig bild jag tog på katten nyss, fast tycker ändå den blev lite cool ;)

matteläxa

nu hinner jag tyvär inte blogga mer ikväll. har gjort en sida i matteboken nu och nu måste jag träna på 3 av gångertabellerna -.- men vi hörs imorgon iallafall! förlåt för riktigt dålig update!
PUSS


hos Elsa

tjaa!
nu sitter jag hemma hos Elsa tillsammans med henne och Lina och kollar på teve, extreme home makover :)
menmen, äter middag hos Elsa ikväll också, det blir mysigt. så därför kommer jag inte kunna blogga så mycket mer ikväll. sen är det andra avenyn idag också , yees! :D
men vi hörs senare.

jag lever inte för att dansa, jag dansar för att leva!

har egentligen inget att skriva om nu. så jag kan väl ändå prata lite om danstävlingen på lördag! amanda och alice kommer hem till mig på fredag för att våffla håret och peppa varandra inför lördagen, dom sover även över hos mig. för sen på lördag morgon går bussen från laisings klockan 6 på morgonen, då ska alla vi från dansskolan åka med den bussen till hallsberg för att tävla under hela dagen.

shit, jag är så jäkla taggad så det är inte sant, och jag längtar som in i helvete! :P det kanske egentligen inte är så kul för er andra läsare att läsa om det här, menmen. nu orkar jag inte sitta vid datorn mer ikväll så jag ska stänga av den och bara ta det lugnt nu. imorgon väntas ännu en jobbig skoldag -.-  haha, sov gott!

en sån här ska jag vinna den här tävlingen har jag bestämt! :D

tuesday on skate

HEJ!
har inte bloggat alls bra idag. men jag har hållt på med min nya header som ni ser. blev inte alls lika nöjd med den som jag trodde, menmen. den får duga i nåra dagar nu iallafall.
idag har det varit en riktigt chill dag eftersom vi var och åkte skridskor med klassen idag och fick börja senare, och sluta tidigare. så jag kom typ hem halv 1 tillsammans med Elsa och Lina. vi gjorde ingenting speciellt egentligen, först satt vi bara framför teven men sen gick vi ut på min tomt litegrann ;)

nu ska jag kanske blogga lite till. sen ska jag sätta mig framför teven med min älskade katt!


haha, vår första grupptävling precis innan vi skulle gå in och dansa.
ni behöver väl inte skratta för mycket åt våra kläder ;)


bråttom

hejhej söta läsare,
nu sitter jag och äter frukost, fick som sagt lite sovmorgon idag så att. men hinner inte blogga så mycket mer.
tänmkte bara berätta att den här fototvävlingen ställer jag in. dte är absolut inga som har anmält sig förrutom 1. då klänns det lite onödigt att tävla ;) men därför kan man iallafall säga att alice vann med bilden här under, grattis! :D  jamen, det var det, vi hörs senare idag. P U S S ♥


alice hade valt känslan kärlek, vad tycker ni om bilden?
även om hon inte riktigt fick till skärpan så tycker jag att den blev
väldigt cool. tack för ditt enda bidrag alice :P ♥

monday


jag kan inte sluta älska dig!

hej bloggeeen!

nu är jag hemma från dansen och har ätit klart för en stund sen. är just nu väldigt trött eftersom jag haft två danspass på raken, disco och jazzfunk. och disco är väldigt ansträngande kan man säga. men det är iallfall det roligaste som finns. fast jag hatar verkligen min placering på jazzfunken. får stå längst bak under hela dansen typ :o och vår lärare sa att vi skulle byta platser ofta, sure..

menmen, ikväll ska jag verkligen försöka lägga mig tidigt. fast kanske inte tidigt för imorgon ska våran klass åka skridskor i skanskahallen typ hela dagen. vi ska samlas utanför klassrummet 8.40 vilket betyde ratt jag får en liten sovmorgon imorgon, sen slutar vi även typmer än en timme tidigare! nu ska jag inte trötta ut er mer, kanske bloggar mer senare. annars blir det imorgon.
KISS

anmäl er till fototävlingen, annars struntar jag i den

med elsa och lina

nu kan jag inte skriva alls mycket. kom precis hem från
skolan med elsa och lina. vi ska äta mellis nu sen vet jag
inte vad vi hittar på. eftersom vi inte har någon läxa idag
så kan vi göra vad som helst innan jag drar till dansen!
men vi hörs ikväll, pussen ♥

måndagmorgon

Godmorgon världen!
idag är det måndag vilket betyder början på en jobbig skolvecka.
Vi har även slöjd idag och det hatar jag -.- Menmen, nog om skolan.
Vad ska ni hitta på idag förrutom skolan?
Efter min skoldag tänkte jag och elsa gå hem till mig och ta det lite lugnt och
kanske plugga lite innan jag drar på dans. Det är däremot något
jag längtar till. Men nu kan jag inte skriva så mcyket mer, måste
gå nu. men vi hörs efetr skolan. puss

hittade en fin bild på amanda i ellens blogg
alldeles nyss, proffsmodellen! :o

natti natti

nu ska jag börja göra mig iordning inför sängen. är faktiskt ganksa trött.
imorgon är det skola + slööööjd -.- pallar verkligen inte med det just nu. menmen,
vi hörs imorgon iallafall. natti natti ♥

to you readers


jag har äntligen fixat en till tävling i bloggen som ni kan anmäla er till. denna gången blir det en fototävling. priset är dels en länkning till eran blogg och

Regler:
Jag har egentligen inte alls många regler till den här tävlingen förrutom två:
- Bilden måste vara tagen av dig
- Bilden ska ha ett tema, känslor, som ni ser på bilden ovan. bilden kan visa: sorg, kärlek eller lycka.

Såhär gör du:
- Länka den här tävlingen och min bloggs startsida klart och tydligt i ett inlägg i din egen blogg. Inlägget ska enbart handla om min blogg. Du publicerar bilden du vill tävla med i samma inlägg.

- Därefter kommenterar du det här inlägget med länken till ditt inlägg.

Datum:
Sista anmälningsdatumet är på Onsdag klockan 21.00

på Onsdag eller möjligtvis på Torsdag när jag vet vilka det är som vill vara med i tävlingen kommer jag att välja ut 5 finallister som har chansen att vinna. Sedan är det ni läsare som bestämmer vem som ska vinna. Jag berättar mer detaljrikt sen när jag har valt ut finallisterna.

nya vårskorna





här är dom nya vårskorna jag pratade om. ett fynd för bara 199 kr!
är verkligen nöjd med dom, tycker dom är jättesöta. elsa köpte även
ett par likadana som vi kan ha nu i vår :)
om ni har samma smak som jag så hittar ni skorna på din sko för som sagt
bara 199 kr!

nu..


..är jag hemma från elsa och har precis laddat in lite nya bilder från systemkameran som ni ser här över, fast i det här inlägget får ni bara se en av bilderna. men förlåt iallfall för riktigt dåligt uppdaterande idag, men har som sagt varit med elsa och köpt nya vårskor i täby centrum. bilder på skorna kommer upp i nästa inlägg. eftersom jag inte bloggat mycket idag tänkte jag ta igen lite va den tiden till att blogga nu ikväll, bra va? :) har inget mer att säga. talk to you later guys..

ellen i telefon

hejhej
nu pratar jag med ellen i telefonen medans jag bloggar. idag ska jag iallafall träffa elsa och lina, vi ska försöker komma på en liten dans som vi ska lära alla ettor, tvåor, treor, fyror och femmor. för vi har som en talangjakt i skolan och då ska startnummret vara en dans för alla klasser, och då ska vi komma på den :)
menmen, nu måste jag borsta tänderna. vi hörs senare idag, pusspuss!

sötaste ellen, hon driver lite framför kameran :)

svar på kommentar från anonym..

fick en kommentar nyss från en anonym person som skrev det här som ni ser här under. eller anonym och anonyn, jag vet vem hon är.

Anonym: en fläck på tröjan kanske??

svar: för det första, jag vet att det är en fläck på den där tröjan men om jag skulle gå runt och bry mig om vad alla andra tänkte och tyckte hela tiden skulle det inte bli mycket gjort från mig. det betyder inte att jag går runt med smutsiga kläder, det var en liten fläck. för det andra så vet jag vem du är. jag har även sett dig gå runt med fläckiga adidaströjor . det här trodde jag faktiskt inte om dig..

förändringar

jag har bestämt mig för att från och med imorgon ska jag:

♥ vara aktiv i bloggen! alltså uppdatera minst 3 inlägg om dagen (på vardagarna)
♥ börja med tävlingar. veckans blogg och gissa bilden och så. och även 'dagens låt', och 'dagens fråga'. så att det liksom inte bara blir om min dag satsäga ;)
♥ börja kommentera andras bloggar, det är ett måste!
♥ många nya bilder, också ett måste.

hade inte så mycket att skriva om, hihi. men det har jag iallafall bestämt mig för, jag vet att jag har sagt det ganska mycket nu på senaste tiden, men nu SKA jag verkligen! vill ha högre statistik ;) hoppas det kan locka mer läsare!
nu måste jag iallafall gå och lägga mig innan jag somnar sittandes, hugs and kissies!


badet var sköönt!

sådär, det tog lite längre tid än vad jag hade trott. men det var iallafall jätte skönt så nu känner jag mig ren och fräsch. passade även på att tvätta håret så därför tog det kanske lite längre tid. men en liten del av tiden unnade jag mig faktiskt till att ta några bilder som ni ser här uder,  JAA! :D
haha, nejmen nu ska jag gå och borsta tänderna och byta om till pyamas tror jag. sen ska jag lägga mig, är tröööött! vi hörs imorgon ♥





bad

nu ska jag göra iordning badkaret, blev plötsligt jättesugen på att bada - haha.
med mycket badskum och varmt vatten och såntdärnt :) vi hörs om en liten stund, pyss! ♥

sådan här jacucci skulle man ha, me love it!

just nu

nu har jag både hunnit äta middag, prata lite med elsa och kollat runt på massa bloggar.
har egentligen ingenting att skriva om nu. angående ikväll, det blir väl en lugn hemmakväll som igår
antar jag framför teven med gooodiis, gott va? :) men iallfall, uppdaterar förmodligen mer senare.
tills dess på ni ha en riktigt mysig kväll !

p.s vad tycker ni om min nya header? :)

vem skulle du valt?

fick ett litet ''tips'' från ellen som hon hade gjort i sin blogg, hoppas jag också får ha det i min blogg ellen.
vem skulle du valt?

danny


leonardo dicaprio


taylor


eller zack efron


kommentera ditt svar.

nu?

hejhej,
nu har ellen precis åkt hem. vi har inte gjort så mycket idag,
gått en promenad och pratat lite, gjort om en söt bild
på mig, alice och agnes och så hjälpte ellen mig med en
ny header. jag måste fråga ebba sedan om hon skulle kunna
fixa bakgrunden för det hände något som inte ellen kunde ordna.
menmen, ska kanske ringa elsa nu och fråga om hon vill
ses, annars vet jag inte vad jag hittar på.
i talk to you later .


i w a n t s u m m e r !  cypern år 08 .


nu drar vi ut





med ellen

hej, nu sitter jag här med ellen. vi ska snart äta lunch och sen skulle vi typ åka till täby men det blir typ inte så tror jag. annars idag sak vi träna på danserna som sagt och öva ansiktsuttryck :) men har inget mer att skriva nu, vi hörs senare. puss!

ellen

ellen

nu är ellen alldeles strax här!

godmorgon


just nu

godmorgon snyggingar!

idag ska jag träffa ellen, trevligt! :) hon kommer till mig klockan tolv, och sen lite senare under dagen ska vi nog åka till täbban för att köpa dels new moon och sen lite kläder till på fredag. fick nämligen veta att det är en fest i vaxholm i storstugan då och ellen ill hemskt gärna att jag följer med henne, alice, agnes g och amanda. men det är dagen innan tävlingen i hallsberg, men festen håller inte på särskilt länge heller så det är bra.
nu ska jag bara borsta tänderna och skölja med flux. skriver mer innan ellen har kommit.
P U S S ♥

new moon

new moon är ute på dvd! :D måste köpa den. tack ellen!

the winner takes it all


hemma!



just nu. kan man vara snyggare? :o

nu är jag hemma från dansen. shit vad hårt han körde med oss asså! först en asjobbig uppvärmning, sen mycket strech då han kom och la sig över mig och liksom tryckte ner mig :o sen ficvk vi öva på danserna hela tiden och visa upp dom och så. men det var liksom dans, dans, dans hela tiden lika hårt utan paus i 1 timme och en kvart.

nu ska jag iallafall blogga lite tror jag, och kommentera andras bloggar! sen måste jag äta lite och sen blir det väl bara en vanlig, skön hemmakväll vad jag vet :) vad ska ni hitta på ikväll? ♥

bråttom - dans!

hejhej
just nu hinner jag inte blogga så mycket för om typ 1 minut ska jag åka iväg till tibble för att dansa :) är verkligen inte sugen på dte nu, men det blir jag väl sen ;) bloggar mer ikväll, puss!

tack för alla kommentarer. fortsätt! känner redan bättre sug nu för att blogga! :D

det här kallas rubrik...

nu har jag typ ingenting att göra. ska nog stänga av datorn och börja plugga lite till på engelskaprovet imorgon, sen ska jag kanske t.o.m börja göra mig iordning för kvällen. vi får se, hoppas nu att jag får åtminstonde några fler kommentarer. för statistiken är ovanligt hög, men börja kommentera nu för fan :D
sussa sött!



måste bara ge er läsare ett boktips. det var längesen.
tommy och flisen serierna tycker jag ni verkligen borde läsa!
jag har inte läst någon av dom här böckerna nedanför men jag
har läst 2 andra tommy och flisen, kidnappare på nätet
och hotade till livet. båda var jättebra och man
dras verkligen in i sammanhangen och har svårt för att lägga ifrån
sig boken ;) LÄS DOM!


förlåt..

..för riktigt dåligt uppdaterande dom senaste dagarna. men ärligt talat så har jag faktiskt inte så jättestor lust att blogga längre. dels för att jag typ inte har några läsare i bloggen och därför får jag inga kommentarer, och sen bara för att jag inte har lust liksom - haha.
men jag ska verkligen tjata på ellen och säga att hon MÅSTE länka åt min blogg i hennes blogg, och då när hon har gjort det så ska jag verkligen försöka uppdatera flera gånger om dagen så att jag får lite kommentarer också ;)

menmen, nog om det. idag är det ju torsdag vilket betyder - balett -.- det är inte det bästa man kan dansa men idag så började vår balettlärare iallafall med dansen :) shit, asså kan inte fatta att det är typ vårshow snart :o ser verkligen fram emot det iallafall!
imorgon ska jag till tandläkaren också, bajs! hatar att vara där, det är fan läskigt - haha! nejmen jaja, man får hoppas på det bästa. sen efteråt ska jag träffa tjejerna i tibble för att gå på workshop. det blir däremot roligt. aja,
men vi hörs senare, PUSS

har verkligen bildbrist just nu :o måste, måste börja ta mer nya bilder på mig själv! aja, en bild på min sötaste katt i höstas ♥


ellen i telefon

hej på er.
har som vanligt inte bloggat så mycket idag men jag har ju varit i skolan, och efter skolan gick jag hem till lina och åt middag och så. sen gick jag hem typ klockan 6.
just nu pratar jag med ellen i telefonen, trevligt :) men sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mysa lite med katten kanske? nejmen vi får se. bloggar mer imorgon. puss!

bildbrist, fast det var söt bild från ellen

huvudvärk.. -.-

just nu har jag ganska ont i huvudet vilket är väldigt tråkigt eftersom jag ska dansa ikväll :( menmen, ska sätta mig framför teven och kanske ta en huvudvärkstablett så jag orkar gå till dansen iallafall. aldrig att jag skippar den! ;)
har inte så mycket mer att säga. vet inte om jag hinner blogga mer när jag komemr hem eftersom dte blir ganska sent och jag måste äta middag och sådär då.men vi får se, annars hörs vi imorgon.
P U S S

från julshowen på göta lejon

åmål tävlingen

shit, shit, shit det var typ tusen år sen jag bloggade :o men jag var ju som sagt på danstävling igår. och det gick faktiskt jättebra i paren för mig och alice. det var ioförsig det enda vi tävlade men ändå ;) vi kände redan innan vi skulle dansa att det skulle gå ganska bra för oss. och vi började dansa i semifinalen, sen gick vi vidare därifrån till final vilket gjorde att vi blev väldigt glada för dom tre andra tävlingarna i silver har vi kommit sist och näst sist. men nu har vi ändrat dansen och sådär så vi blev väldigt glada :)

sen när det var prisutdelning hoppades vi ju såklart på att iallafall komma trea, men tyvär gjorde vi inte det. men vi såg sen resultatet på några papper som satt uppsatta att vi kom på fjärde plats vilket betyder att vi är näst, näst näst bäst i sverige i vår åldersklass i silver, iallafall den här tävlingen :P och så fick vi en prick! vi har alltså bara en prick kvar, sen är vi uppe i guld :D
aja, nu ska jag inte skriva så mycket mer, men här under ser ni iallafall bilder från tävlingen :)

på bussen påväg dit




söta nette! <3




nettes lilla nalle, lika söt ;)

på tävlingen, lördag


madde sminkar sig :)



hanna och elin i deras singeldräkter


jag och alice fick ett par ursnygga skor att tävla i :)


våra UNDERBARA nallar :D


jag och alice precis efter semifinalen <3


åmål here i come!

hejhej!
nu har jag precis ätit lite mellis och sitter och kollar på extreme home makeover, eller det är paus nu så jag passar på att skriv alite under pausen ;) om en halvtimme ungefär ska jag åka till laisings och ta en 'speciell' buss till oss tävlingsdansare, för vi ska iväg till åmål och tävla! :D har inte pratat nånting om det men jag gör det nu iallafall. just nu är jag inte så jättetaggad, som vanligt innan tävlingarna :P men hoppas det kommer (a) hinner inte så mycket mer nu, men ni måste heja på mig och alice eftersom vi tävlar par tillsammans.
puss snyggingar vi hörs på söndag!

tävlingen i tibble då jag och alice kom trea, vilket gjorde att vi kom upp i silver ;)

torsdag

nu ska jag alldeles strax dra till skolan. bloggar mer senare efter dansen, pusspuss :)

förlåt för bilder, men efter dansen idag ska jag lägga in nya bilder iallafall

,

ni som läser bloggen, kommentera den också!

just nu

nu ska jag antingen sätta mig framför teven eller plugga matte? dte är frivilligt ;) men jag v'ljer nog att iallafall plugga klart sidan i matteboken. men vi hörs imorgon tror jag, torsdag - dans!
sen ska jag iallafall kolla på andra avenyn, yes! :D

bråttom

nu ska jag alldeles strax gå till lina så går vi till elsa och sen till skolan ;) därför hinner jag inte blogga mer nu. men jag ville bara skriva lite :P vi hörs senare idag, puss!

asos





väldigt fina armband från asos.

nu
sitter jag här och äter vaniljglass, mums! ;) har pluggat väldigt mycket ikväll som sagt. har precis städat klart mitt rum som tog typ 2 timmar :o pluggat typ fyra sidor i matte, ett arbetsblad i so och så har jag gjort en bilduppgift. så nu är jag ganska slut. imorgon ska jag iallafall bara laga ett rejält bra mellanmål och pasta med skinksås till middag till hemkunskapen, sen på söndag ska jag laga ett bra frukostmål :P så det blir inte så jättejobbigt, fast jag har ju ioförsig tre nationella prov jag måste göra under skoltid, men det är ganska kul ändå tycker jag.
våran lärare skulle försöka fixa så att vi kunde göra iallafall ett av proven på torsdag tror jag.
aja, nu tänker jag bara glömma skolan ett tag :P orkar inte blogga mer heller,vi hörs imorgon!


långt inlägg


tagen från ellens blogg när hon var i egypten. dom hade vikt handdukarna till svanar ;)

hejhej bloggen,
nu har lina precis gått hem. jag var innan med elsa också, vi pluggade tillsammans. eller jag vet inte riktigt om man kan kalla det för plugga. hon och lina satt och skrattade hela tiden. dom skrattade åt typ det här nedanför:
lina: - katjakaj och bentebent!
elsa: - hahahahah! jag tycker vi ska byta samtalsämne till åsnor
lina: - nej. men elsa, jag ser ut som en åsna!
elsa: - haha!
lina: - du är en elefant med stora öron.
elsa: - hahahahahahahahah! stora öron!
jag: - ?  var tysta!

haha, nejmen jag fattar bara inte att dom kan skratta åt det där? jag kanske var lite för tråkig, men jag ligger typ efter med ganslka mycket i plugget eftersom jag har varit borta, så jag måste verkligen gå in i arbetet när jag väl jobbar med det.

aja, nog med det. nu ikväll ha rjag inget speciellt för mig så jag ska passa på att rita en bild till ett skolarbete, sen måste jag städa rummet till hemkunskapen -.-
imorgon måste jag laga middag till hela familjen och skriva av linas hemkunskapshäfte. sen i helgen ska jag laga frukost till familjen osv..
jag ska iallafall lova mig själv att försöka vara klar med allting jag hänger efter på tills på måndag. det är inte så jätte, jättemycket egentligen. det här blir inget roligt inlägg, menmen. vi hörs senare, puss!

dålig uppdatering


bild från i somras, en BIG saknad!

ganska nytagen bild på mig och alice

förlåt
för dåligt uppdaterande idag. men jag har helt enkelt haft fullt upp, det var ju som sgat skola idag, den var helt okej. sen efteråt var jag tvungenm att plugga sen hade jag dans :) dagen idag har iallafall varit rolig. jag vet att juag sa att jag skulle bättra mig med bloggandet, men jag försöker verkligen. men det är mycket roligare om ni kommenterar. just nu får jag inga kommentarer alls och det är nog lite därför jag inte bloggar så ofta tror jag. jag vet att det inte är kul för er att kommentera när jag inte bloggar heller. men alla får anpassa sig nu ;)

nu ska jag precis göra mig iordning och gå och lägga mig, är så himla trött på morgonen. men vi hörs imorgon i think. som sagt, ni lovar, ni ska bättra er! jag lovar, jag ska bättra mig! :D

skola imorgon! :o

nu är jag hemma från ellen. det var väldigt trevligt att träffa henne. vi gjorde egentligen inte så mycket idag, dansade och åt lunch typ - haha :) så nu är jag riktigt, riktigt trött. ska nog försöka gå och lägga mig rätt tidigt idag eftersom det är skola imorgon -.- fast det går en bra film på teve ikväll, menmen, vi får se hur det blir. nu ska jag snart äta middag, sen kanske jag måste duscha? vet inte om det blir någon mer bloggning ikväll, om inte så hörs vi imorgon. puss på er!


ELLEN!

nu drar jag hem till ellen! gud har saknat henne jättemycket medan hon har varit borta i egypten. så idag får jag träffa henne :D ♥ men jag känner mig oerhört dum också för olika skäl, och om ni läser det här nu så vill jag bara säga förlåt, ännu en gång. det finns flera dagar!

aja, det blev ett litet konstigt inlägg, menmen. hinner inte mer nu. vi hörs senare, pussen !

no rubrik

nu är jag hemma från elsa. har varit med henne hela dagen därför har det varit väldigt dåligt med update idag, men jag ska bättra mig :) vi har inte gjort så mycket, på förmiddagen satt vi bara och kollade på andra avenyn på datorn. sen efter lunchen gick vi ut och 'lekte' lite i snön (a) ;)

nu tjatar min syster om att det är mat. but i talk to you later

sista inlägget för ikväll

nu är jag ganska trött. har fixat med mina naglar typ hela kvällen, och resultatet ser ni ju i inlägget under. fats jag ändrade med dom lite. det är fortfarande samma fönster, men jag gjorde lite andra saker med dom. istortsett så syns det inte att jag ändrat så det är ingen ide att lägga upp bilder på det.
men därför iallafall så ska jag typ gå och lägga mig nu. vi hörs imorgon guys!

zebranaglar

här kommer bilder på mina naglar. tyvär blev det bara två bilder, men man ser iallafall hur det ser ut :)




vad tycks? :)

hemma igen!


hej bloggen.
nu har jag precis ätit middag och sitter nu och lyssnar på lite skön musik.
dagen idag har varit rolig. avatar var väldigt bra, den filmen rekomenderar jag verkligen! den var dock ganska lång, men väldigt bra.

innan vi åkte till täby satt vi lite vid datorn, åt lunch och fixade naglarna, bilder på mina naglar kommer senare :) sen fick vi skjuts av min mamma till täby. och sen efter filmen gick vi runt lite i täby innan elsas mamma skjusade hem oss. egentligen skulle jag åka med pappa och mamma till mormor och morfar, men det blev inte så.
nu ska jag gå och fila mina naglar litegrann, sen tar jag kort på dom och laddar upp det på bloggen ;)
vi hörs snyggingar!

bio, avatar

hejhej
nu är jag med lollo och elsa och vi ska alldeles strax åka till täby för att se på bio. avatar :) hoppas den är bra, men jag hinner inte blogga mer nu. så vi hörs ikväll . KISS


torsdag 4 mars

sha!
min dag idag har varit perfekt. jag sov ju som sagt med alice igår till idag. under kvällen igår gjorde vi typ ingenting, kollade på film och satt och pratade :) sen idag övade vi lite på dansen, och åkte sen till täbban. där gjorde vi inte heller så mycket. gick mest runt, köpte smoothies och så.
vi såg även en ganska snygg kille när vi satt i några fotöljer med våra smoothies. han var typ 14, 15 år och efter en stund började han prata med oss. han frågade om mitt nummer och om massa saker. sen när vi skulle gå började han ropa efter oss. patetiskt!

menmen, nu ska jag stänga av datorn och sätta mig framför teven och bara mysa med min sötaste katt ♥ bloggar mer imorgon, då ska jag träffa lollo :) pyss!


har ingen bild, ni fick ju ändå många bilder i förra inlägget

bildbomb från andra veckan i thailand






















1. vid stranden
2. havet framifrån
3. havet från sidan
4. en blomma i en askkopp, dom hade t.o.m försökt att göra det fint där :)
5. askkoppen
6. jag vid havet
7. jag vid havet
8. jag vid havet
9. jag i solstolen vid poolen
10. vid havet. man kunde ligga i sängarna och få masage på stranden
11. en gammal båt vid stranden
12. en buse :p
13. en liten 'bäck' nära stranden
14. ett minne för dom som dog i flodvågen i thailand år 2004
15. vid stranden igen
16. gamla båtar vid stranden
17. vid stranden, fats lite längre bort där det inte var så jättemånga som badade
18. jag på vår ballkong på hotellet på kvällen
19. en elefant prydnad nere vid poolen, eftersom elefanten är thailands landskapsdjur
20. jag på thailands flygplats påväg hem

.

nej nu får ni faktiskt ta och börja kommentera! jag bloggar för er, inte för mig själv

godmorgon torsdag


eller morgon och morgon. men det är typ som morgon för mig och alice. vi vakande typ klockan 10 och är klara nu, halv 1 :o  haha, aja. idag hade vi tänkt att åka in till täby centrum med petter. men han svarar inte på mobilen så vi får se hur det blir. men annars åker iallafall alice och jag dit tror jag :) fast innan måste vi öva på dansen.
bloggar mer ikväll, och då lovar jag att bilderna från thailand kommer upp.

KISS


dagens låt

det var länge sen jag gjorde 'dagens låt' . så här kommer dagens låt för idag :)


med alice

nu sitter jag här med alice. jag mötte henne vid tibble klockan 11 och vi kom hem till mig typ tjugo över. sen dess har vi dansat hela dagen, och ätit lunch :)
nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. vi ska väl sitta lite till vid datorn, sen vet jag inte. men nånting blir det väl. vi hade tänkt att sova tillsammans idag också, om vi får ;) men jag bloggar mer senare.

© anna


godmorgon

Godmorgon allihopa!
nu har jag precis sminkat mig, ska bara borsta tänderna sen är jag klar för att gå till bussen. jag ska åka till tibble för att möta min lilla sötnos alice där :) sen ska vi åka hem till mig igen och öva på vår dans. det ska bli riktigt kul! men jag bloggar mer senare idag eller så blir det väl ikväll. puss

min sötnos!

fortsätt kommentera

ni måste fortsätta kommentera min blogg. vill verkligen inte tappa läsare nu bara för att jag varit borta. så kommentera, kommentera, kommentera! då bloggar jag mer :)

trött

hej hej '
har egentligen ingenting att skriva om nu. funderar på att snart gå och lägga mig med min sötaste katt bredvid mig :) klockan är ju bara 9 men jag är så himla trött! behöver nog den här sömnen (a)

därför orkar jag inte lägga upp alla dom andra bilderna nu ikväll,  men imorgon kommer dom upp. imorgon ska jag träffa alice också :) ♥ det ska bli superkul, har inte träffat henne på mer än 2 veckor och om ytterliggare 2 veckor är det rikstävling i åmål, så vi måste öva på dansen. men jag bloggar iallafall mer imorgon såklart. puss och godnatt!


bildbomb från första veckan i thailand



















1. jag i taxin påväg till arlanda
2. jag på flygplatsen i thailand, trött!
3. drinkar som vi fick när vi kommit fram till hotellet
4. jag i poolen första dagen
5. jag står på händer :)
6. en del av den ena poolen, det fanns 6 pooler
7. jag på la tasca (resturang)
8. en citron på ett glas ;)
9. utsikten från vårat rum på hotellet
10. ett berg precis bredvid hotellet
11. jag hoppar i poolen
12. jag vid stranden
13. mina fötter i sanden på stranden :p
14. en våg
15. ännu en bild på utsikten från vårat rum, på några palmer
16. jag och mina syskon fick masage av proffs ;) oljemasage
17. det lilla 'skjulet' där dom maserade


ja, där var bilder från första veckan :) det kommer mer än dubbelt så måna bilder imorgon eller senare idag från andra veckan i thailand. gud asså när jag ser dom här bilderna så längtar jag tillbaka otroligt mycket! menmen.
nu ska jag äta lunch, våfflor mums! eftersom min syrra fyller 14 idag :) men vi hörs, p u s s h e j !

hemma!


bara tog nån bild, det är nåt annat än i thailand det..

tjatja bloggen ;)
nu är jag hemma igen!. gud vad flygresan hem var jobbig! aja, nu är jag hemma iallafall.
jag vaknade nyss, tro det eller ej. brukar ju vakna vid typ 10 annars :o men tidsskillnaden är ju 6 timmar, så i thailand nu är klockan tjugo över 2..

idag vet jag inte vad jag ska hitta på. funderar ändå på att bara vara hemma och ta det lugnt. eller så ringer jag nån? saknar alla OTROLIGT mycket! men nu ska jag iallafall bara vänta på pappa som snart kommer hem med lite frukost. shit vad jag är hungrig, har inte ätit sen klockan 4 på dagen igår. men jag bloggar mer sen iallafall. och då kommer även en BILDBOMB med bilder från thailand! :)
puss på er .

hejdå värme, hej kyla

Tjatja :)
är fortfarande i thailand men ska åka hem idag. bussen från hotellet går tjugo över 1 i thailändsktid. nu är klockan 11 i thailändsktid. ska faktiskt bli väldigt skönt att komma hem.
men jag blir lite besviken på er läsare. bad er bomba bloggen med kommentarer, och just nu hittar jag inga kommentarer alls -.- aja, hoppas jag inte tappar läsare nu när jag kommer hem, för då kommer jag blogga gärnet ;)

såg att både alice och ellen hade fixat nya designer till era bloggar. dom var jättefina! men måste nog sluta nu, tyvär blir det ingen bild för dte funkar typ inte på denna dator (pappas dator)
men vi hörs imorgon då jag är hemma i sverige :D puss på er!

RSS 2.0