vinnaren av bloggtävlingen är..

ALICE! ni läsare har röstat fram Alice som vinnaren utav veckans bloggtävlingen! GRATTIS ALICE! :D ♥
jag är jätteledsen men som sagt så är min blogg helt cp just nu, så jag kan inte göra vissa saker, t.ex som lägga in bilder. men du får såklart ändå en länkning till din blogg Alice! ännu ett stort grattis!

deenie.blogg.se
deenie.blogg.se
deenie.blogg.se

gå in nu alla läsare på Alice blogg och BOMBA den med kommentarer och fortsätt följ den. jag lovar er, hennes blogg äger! :D


men från och med nu så lämnar jag denna blogg. men gå som sagt gärna in på min nya blogg; photoosbyanna.blogg.se och bomba den med komentarer! :D  KYSSAR!

photoosbyanna.blogg.se
photoosbyanna.blogg.se
photoosbyanna.blogg.se

NEJNEJNEJ

NEEEJ!  DET ÄR NÅGOT FEL MED MIN BLOGG! VET INTE VAD DET ÄR OCH JAG KAN INTE FIXA DET BARA DÄRFÖR! MEN JAG BYTER BLOGG TILL: PHOTOOSBYANNA.BLOGG.SE . MEN SNÄLLA FORTSÄTT FÖLJ MIG PÅ DEN BLOGGEN! SNÄLLA! MEN SKA IALLAFALL FÖRSÖKA AVSLUTA BLOGGTÄVLINGEN PÅ DENNA BLOGG IKVÄLL. SEN BYTER JAG BLOGG. SÅ FORTSÄTT RÖSTA PÅ VILKEN BLOGG NI TYCKER BORDE VINNA PÅ DENNA BLOGG, SEN FÅR NI JÄÄÄÄTTEGÄRNA PÅ ÖVER TILL PHOTOOSBYANNA.BLOGG.SE!

p u u u s s !

katy perry!

här är två videor på katy perry när hon sjunger hot n cold. första videon är i studion och andra videon är live. SHIT vilken skillnad! jag vet att det är svårt att sjunga bra när det är live, men det här låter helt sjukt! :o lyssna först på första videon till efter refrängen sen andra.



spola fram till 1:10

you can't save everything



haha sista bilden är driv.



hejhej!

nu är jag hemma från Elsa. cyklade till henne efter middagen och var där och kollade på talang 2010 och hade det jättemysigt! nu ska jag kolla på lite klädesplagg som jag jättegärna vill ha på internet, sen sätter jag mig framför teven med mamma :) vi hörs kanske senare ikväll. kyss ♥

fototävling

nu är jag hemma från skolan, funderar på att ringa ellen snart för vi kanske skulle ses idag tillsammans med några andra om dom kunde. har egentligen inte så mycket att säga nu, men fortsätt kommentera om vem ni tycker ska bli veckans blogg!

btw, jag är med i en fototävling i Julias blogg med bilden under. RÖÖÖSTA PÅ MIG SEN SNÄLLA!! :D ♥

dom tre finalisterna är..


Alice! Jag tycker hon borde vinna för att hon skriver roliga inlägg och har även en riktigt fin header och hon lägger in bilder i nästan varje inlägg. bilderna kanske inte alltid är nytagna, men i hennes blogg gör det faktiskt ingenting om dom är nytagna eller gamla. det ända hon skulle kunna tänka på är att det skulle vara roligt om hon uppdaterade lite oftare och kanske om hon skrev lite kortare inlägg varje gång och fixa lite fler tävlingar i hennes blogg t.ex.




Isabel! Jag tycker hon borde vinna för hon uppdaterar ofta, hon lägger ut många fina bilder i varje inlägg plus
låtar ibland. och hon tar även sin blogg på allvar för hon har också en riktigt fin header hon med!
dte hon skulle kunna tänka på är kanske att inte bara skriva om sin vardag utan kanske fixa lite tävlingar och sånt lite oftare.




och sist men absolut inte minst Agnes! jag tycker hon borde vinna för att hon lägger ut fina bilder eller någon låt
i varje inlägg. hon skriver inte så långa inlägg vilket är skönt även om hon har en eller flera bilder. också hennes design är underbar! det hon skulle kunna ändra på är väl kanske också det att hon uppdaterar lite oftare och att hon lägger upp lite nyare bilder.



Ja, nu är det bara dags för er läsare att rösta på den bloggen ni tycker borde vinna (dom har länkar på deras namn) ni som kom med som de tre finalisterna får inte rösta på er själva, men ni får gärna rösta på någon av de andra :) ni får också rösta på en person flera gånger. jag räknar alla röster och utser en vinnare på lördag kväll eller på söndag. så lycka till nu!

torsdagkväll

nu sitter jag och kollar på melodifestivalen och äter glass, häagen-dazs, mums, hihi! snart kommer jag välja ut tre finalister till veckans blogg, tack allihopa för att ni kommenterat! älskar er läsare! ♥

hon ska vinna! ;D

just nu



haha jag bakade chokladmuffins igår med mamma så jag äter en nu, mums!
nu har jag egentligen ingenting att säga, men vi hörs mer imorgon hoppas jag.
om jag hinner. sov gott!

det är dags för..


Jag
tänkte starta en tävling nu. en veckans blogg tävling! :) såhär gör ni:


  1. ni som vill vara med skriver en kommentar i detta inlägg och berättar att ni vill vara med. i kommentaren måste det stå eran bloggadress.
  1. när jag fått tillräckligt många kommentarer utser jag tre finalister som jag skriver ett inlägg om och berättar lite om deras bloggar. varför jag tycker dom borde vinna, osv. jag skriver även en länkning till deras bloggar så ni kan läsa dom.
  2. för nu ska nämligen ni läsare bestämma vem ni tycker borde vinna utav dom här tre finalisterna jag valt. ni skriver en kommentar i inlägget, där ska det stå antingen en 1, 2 eller 3. vilket betyder vilken blogg ni väljer.
REGLER:
detta är rätt viktigt. ni får bara rösta på en blogg. och ni får inte rösta på eran egen om den kommer med som en av dom tre finalisterna, men gärna på någon annans blogg.



det kan låta ganska komplicerat nu, men ni kommer förstå sen för i det andra inlägget med dom tre finalisterna kommer jag även skriva lite mer detaljerat hur ni ska göra :) så sätt igång nu bara!

bilder från klassresan

här kommer några bilder från klassresan, alla bilderna kommer från lollos och nillas blogg; littlesuns.blogg.se

precis framme i vaxholm, våra skor ;)



någras spegelbilder i en bil


jag och alex



några söta skuggor :P




på campingen där vi skulle sova efter kastellet, en bojj i vattnet (a)


lollo


alva


och en ''flytbrygga'' ute i vattnet


det där var inte alla bilder men jag valde dom finaste och så, haha. förresten, jag har blivit veckans blogg i söta Monas blogg. Tack så jättemycket! ♥

idag har ingenting speciellt hänt, jag gick till skolan idag iaf ;) men nu ska jag snart börja göra mig iordning så jag har det gjort. imorgon efter skolan ska jag träffa Agnes f, Johanna, Alice och Elin. vi ska typ till Agnes f's skola och göra en massa roliga aktiviteter och fika och så eller vad det var , haha. men vi hörs kanske senatre ikväll.
vad har ni gjort idag?

måndag - hemma

idag är jag hemma från skolan för att kunna vila ut en dag eftersom jag gått upp typ klockan 6 varenda morgan denna vecka och helg. men imorgon kommer jag nog.

har iaf precis pratat med ellen nu. hon och jessica vann hela SM igår i silverklass junior 1! GRATTIS TJEJOR :D
men nästa tävling har alice och jag dräkt, ny dans och allt hoppas jag, så då jävlar, haha. menmen, ska snart laga lite lunch sen skulle jag typ träffa amanda, vi får se. men vi hörs senare. då får ni bilder från igår hoppas jag.
PUSS


riktigt duktiga! alice sådär mycket energi måste vi ha! ;)

många dagar utan bloggning

hej allihopa!
ingen bloggning på jättelänge, jag vet. men har inte haft tid, tänkte berätta vad jag har gjort under alla dagar.

torsdag: klassresa! vi var på kastellet i vaxholm och körde typ små fångarna på fortet. haha men det var faktiskt riktigt roligt. sen åkte vi till en campingplats på en ö lite längre bort och var där och sov i militärtält.

fredag: badade och gjorde lite andra saker innan vi åkte hem. väl hemma åkte jag som sagt till tibble och hade två shower, riktigt kul!

lördag: fyra dansshower under dagen, på kvällen sov alice hos mig.

söndag: agnes g's mamma hämtade upp mig och alice klockan sju på morgonen tillsammans med agnes g och agnes f för att åka till västerås för det var SM. där var också amanda, ellen och johanna. vi körde grupp och par, för mig och alice i paren gick det inte alls så bra. och inte i gruppen heller. men dte kändes riktigt bra.
men tävlingen är fortfarande igång och ellen, jessica, agnes g, agnes f, karin, bella, viccis och belle är fortfarande kvar. så jag hejar på er tjejer!


men nu är jag hemma. funderar på att vara hemma från skolan imorgon för jag har ju gått upp tidigt varenda dag i veckan eftersom det har varit skola. menmen, det här blev ett riktigt långt inlägg. och jag kan tyvär inte lägga upp nya bilder. men ska be amanda lägga upp bilderna från idag så tar jag dom från henne sen. så länge får ni en otroligt fin låt!




såhär såg det ut på dansgolvet på tävlingen!

fredag eftermiddag

jag är ledsen men hinner inte blogga nu, ska dra till tibble. men vi hörs hemma om jag inner och orkar. då berättar jag om klassresan också ;)

kissies!

förlåt..

verkligen för dålig uppdatering, men har haft så stressigt denna vecka. och kommer inte heller kunna blogga så jättemycket på ett tag nu. som ni ser här under..


  • idag: genrep, packa till klassresa
  • torsdag: klassresa!
  • fredag: klassresa och dansshow
  • lördag: fyra dansshower under hela dagen
  • söndag: disco SM!
så därför kommer jag inte kunna blogga alls mycket. kanske bara på fredag och lördag kväll? men nu har jag inget mer att säga egentligen, så vi hörs kanske senare ikväll, annars blir det på fredag eller lördag. FAT KISS!

jag och alice, saknar!

onsdag

nu ha rjag precis ätit mellis och tagit på mig balettkläderna som jag ska ha på genrepet på tibble idag :) genrepet börjar tjugo över fyra och så kommer jag hem vid kanske halv fem. då berättar jag hur dagen har varit och mer, haha. vad har ni gjort idag?

älskar låten !

ingen rubrik

Nu är jag med Amanda, haha :) hon kom till mig typ klockan 6 och då gick vi ut och har varit ute hela kvällen typ. men nu hinner jag inte blogga, ska åka till Tibble . men vi hörs imorgon tror jag. eller ikväll vi får se.'

puss på er!

tisdag

Nu sitter jag här med Lina framför datorn. vi har precis varit ute och ätit mellis och solat på min altan, riktigt mysigt! men snart ska iaf Lina hem tror jag, då vet jag inte vad jag ska hitta på. antingen blir jag väl bara hemma framför teven eller så ringar jag någon :)
men vi hörs senare, KISS!

just nu

bilder från igår på dansshowerna

hittade några coola bilder från Alice blogg som hennes kompis Sofia hade tagit från dansshowerna igår. hoppas det är okej om jag tar dom. här är dom iaf :) dom är lite suddiga, men tycker faktiskt det är rätt coolt.



jag allra längst till vänster där bak ;)


vi skulle föreställa vingar till ett flygplan , haha


jag med snetoffs, längst åt vänster


hejhej sommar!


hej alla fina!

riktigt varmt idag, sommarväder! men idag har iaf mitt internet inte funkat så har inte kunnat blogga. men tänkte berätta lite kortfattat om dagen nu.
i skolan hände inget speciellt, efteråt gick jag, Elsa, Alex och Lollo hem till Alex och låg och pratade på hennes studsmatta. sen tog vi en liten promenad, haha.

nu har jag precis gjort klart läxan och ska typ göra mig iordning nu, ta bort sminket, borsta tänderna och byta om och sådär. men jag sriver typ ett inlägg till innan det.

monday

Nu orkar jag egentligen inte skriva så mycket, men tänkte bara säga att jag snart ska cykla till Lina och sen till Elsa ;) ORKAR INTE MED EN MÅNDAG TILL! sen ´blir dte ingen dans för mig heller för den har ju slutat för terminen. aja, vi hörs på eftermiddagen sen då när jag kommit hem, pusshej! ♥


låten hjälper mig på bättre humör. och nu hoppas jag att alla ska förstå,
JUSTIN BIEBER ÄR MIIIIIIIN!

home sweet home

hejhej, nu är jag hemma från tibble teater. shiiit vad det var roligt idag alltså! haha har typ aldrig haft så roligt på länge, nejmen seriöst ;) fast imorgon är det ju måndag viket betyder skolaa, bajs! menmen, det blir iaf kort vecka för mig igen för på torsdag åker vi på klassresa, då missar jag tyvär en dansshow men klassresa blir också riktigt kul :) kan typ inte skriva mer nu, måste äta middag och plugga. sen blir det teven och sängen efter det.

P U S S


jag just nu, haha mitt hår ser sjukt ut men så såg jag ut på showen (a)


hos Agnes g sötnos! ♥

Nu sitter jag hemma hos Agnes borta i Waxholm tillsammans med Agnes f och Alice, det är jättemysigt. vi har precis gjort oss iordning och ska snart äta frukost. sen klockan halv tio skjutsar hennes mamma oss till tibble för vi har ju tre dansshower idag. det ska bli jätteroligt! men därför kommer inte jag kunna blogga på hela dagen, men vi hörs ikväll om inte imorgon :) pusspuss!

älskar låten!

just one time


now i'm home , jag har också hunnit tvätta håret faktiskt. vi blev lite tidiga men det är bara skönt att komma hem. ska snart äta lite lunch tror jag, men måste ringa Alice också. vet faktiskt inte vad vi kommer hitta på, men någonting kul blir det ju såklart. nu har jag egentligen inte så mycket att säga. så, PUSS


10.50

Nu är jag klar, så nu åker jag. kommer hem till kvart i ett ungefär, då ska jag bara tvätta håret. sen ringer jag Alice. men jag bloggar mer senare såklart. hur ska ni spendera dagen i detta fina väder då? ;)



tog nyss :)

the sun is shining

Lördagmorgon, ska äta frukost nu och sen lite senare ska ju jag och mamma åka och köpa cykel. men efter det blir det Alice, sen åker vi till Agnes och sover där. riktigt kul. men ska äta frukost nu. kyssar!



på vår studsmatta

friday night

tjatja!
ska sätta mig framför teven men en stor kopp te nu och kolla på en film med mamiii och bror. imorgon ska jag och mamma också åka till typ Huddinge och köpa en cykel till mig, det är verkligen på tiden (a) sen så ska jag träffa Alice. under kvällen sover vi hos Agnes i Waxholm också. det kommer bli riktigt chill :) så vi hörs.
P U  S S !


alice sötnos! ♥

trååkigt inlägg

Nu har jag absolut ingenting att göra, orkar faktiskt inte blogga heller. så vi hörs senare.. ♥

så jävla söt!

i will never lett you fall



det regnar ute



Godmorgon!

vakande imorse av att jag hade fruktansvärt ont i nacken. så nu sitter jag här med en varm jävla vetekudde över hela nacken. ioförsig ganska skönt, haha menmen.

idag händer inget speciellt vad jag vet. jag kanske ringer Amanda eller någon annan. annars blir jag väl bara hemma :) men nu ska jag göra iordning lite frukost. vi hörs senare under dagen. vad ska ni göra idag?

torsdagen

jag är ledsen, men har inte bloggat alls bra idag. det blev tyvär ingenting med Alice idag, men pålördag ska vi ses tillsammans med Agnes g iaf, så det blr kul. istället ha rjag bara varit hemma idag och tagit det lugnt. drog lite till Elsa på eftermiddagen och var där i typ en timme. och nu sitter jag här ;)

ska snart äta middag, sen vet jag inte hur min kväll kommer se ut ungefär som igår tror jag. jag skriver mer senare om jag orkar. annars blir det imorgon


jag vill ha


gud vad jag vill ha allt det här. allting förrutom den svarta kavajen längst upp. men allt det andra är jag kär i! det kommer från kandeeshop.se. någon mer som tycker likadant?

hiss eller diss?


H&M's kvalité på kläderna. jag tycker om H&M's stil ganska mycket, men när det handlar om kvalitén på deras kläder så hatar jag H&M. dom går sönder efter typ en vecka! vad tycker ni om det, hiss eller diss?

såhär ser jag ut idag..


hejsan.
förlåt för att jag inte bloggade något mer igår, men jag orkade inte riktigt. nu är jag iallafall helt klar och har varit det ett tag. senare idag ska jag träffa Alice, vi skulle dra till täby och köpa lite grejjer till dansen. annars har jag inte så mycket inplanerat. men vi hörs senare. puss!


ellens ord, justin bieber är en drooog. men det är så jävla sant! justin bieber, även känd som annas boyyyfriend! ;) ♥ älskar dig!


sometimes a flower is more than only a flower


otroligt fint väder idag igen. dagen har spenderats i skolan, en helt vanlig onsdag. efter skolan gick jag hem nästan direkt och åt mellis, tog en massa kort, satt vid datorn och fixade lite med mitt rum.
nu ska jag snart äta middag, sen blir det väl en skön hemmakväll framför teven antar jag. imorgon är det
lediiiiiigt! skönt!

äntligen ett videoinlägg


tisdaag





det har varit sjukt fint väder ute idag. i skolan idag hände inget speciellt. efter skolan gick jag hem och gjorde mig iordning, sen åkte jag till laisings och dansade lite, haha. och nu är jag hemma och sitter och drogar JUSTIN BIEBEER! har inte så mycket att skriva så kan passa på att svara ellen.

ellen: JUSTIN BIEBER ÄR MIIIN!

svar; haha, ellen förrut fick du ha honom för dig själv. men tack vare dig så har jag börjat drogaaa honom lika mycket som du nu. så sorry men vi är två om det nu ;)



men nu ska jag iaf sitta lite till vid datorn, sen ska jag duscha och sen blir det sängen. imorgon är det sista dagen på den här veckan, GILLA

måndag kväll, justin biebeeeer!

nu är jag hemma från dansen. förlåt för så dålig bloggning, som vanligt. men jag har
väldigt mycket med skolan och dansen nu och sådär. men ska försöka bättra mig.
har egentligen inte så mycket att berätta nu.

imorgon händer inget speciellt. klockan typ halv fem är det dans igen, yees! :)
men vi hörs. puss!

två utav mina bästa låtar! den längst ner är bäst tror jag, jag äääälskar dig justin biebeeer!



här är en väldigt söt video, spola fram till 2:43! men gud vad jag önskar att det där var jag!


oj förlåt så mycket justin bieber. men i love him.. :P det kommer nog bli en del om honom nu, vem vet.

.

hejhej.
nu har jag riktigt bråttom. ska gå typ nu. åh orkar inte med en måndag :o
fast efter skolan kommer iaf agnes hit sen drar vi till tibble där gruppen är.
vi skulle öva lite på gruppdansen, sen har vi genrep. så det blir mycket
dans vilket bara är kul. måste gå nu. vi hörs senare!

söööt ;)

kväll

hejsan, nu är jag hemma från Lollo. har lagat middag eftersom vi hade det i hemkunskapsläxa, har hunnit droga söta Justin Biebers låtaaar ;D har typ blivit beroende av honom nu (a) haha, thanks ellen!
Alva ringde mig nyss också, hon och jag kanske skulle ses ikväll, hon skulle plugga lite sen skulle hon ringa mig så får vi se hur det blir. bloggar mer senare. puss ♥

jag och lollo fixade en fin bild hemma hos henne, vad tycker ni? :)


med lollo!

nu är jag hemma hos Lollo. vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men någonting roligt blir det väl ;)


btw, mitt internet hemma funkar inte nu heller.. -.-

helium från i fredags!

i fredags var ju jag, alice, agnes g och amanda i täby innan dansen. då köpte vi heliumbalonger, haha!


jaag, haha. slutet är bäst!


agnes!


amanda!


alice!

söndag

hej allihopa.
jag är jätteledsen för att jag inte har bloggat på länge, men vårat internet knasade så har inte kunnat gå in på bloggen. men nu är jag tillbaka :)
idag ska jag typ träffa Lollo i think. men först måste jag sminka mig och klä på mig och sådär. vad ska ni göra idag?


sommaren 09, saknar otroligt mycket! och om exakt en vecka är det vårshow på tibble, shiit vad jag längtar!

thank good it's fridaay

nu är jag hemma från dansen och har ätit middag. snart ska jag sätta
mig framför teven med lite godis och kolla på någon bra film tror jag.
orkar inte riktigt göra så mycket ikväll. kanske fixa lite med mitt rum
bara, vi får se. men vi kanske hörs något mer idag, annars blir det imorgon.

bilden tagen från syrrans blogg, saax.blogg.se ♥ alltså är det hennes mobil ;)


justin bieber

har aldrig trott att justin bieber är speciellt bra eller så.
men den här låten nedan är underbar! och är inte han
otroligt söt?




haha, ellen hoppas du inte blir allt för sur.. :o

ingen bra rubrik

om en kvart ska jag gå till bussen och träffa Alice, Agnes och Amanda där. vi ska köpa heliumballonger, sen drar vi till tibble och tränar. vi får se när jag kommer hem. dagen idag var iallafall chill, och roligt ;) bloggar mer sen, puss!


godmorgon sverige!

Godmorgon.
om fem minuter måste jag  börja gå till Lina. shit jag är rätt nervös, haha.
tur att det inte är några äldre än oss som tittar på talangjakten, det är bara
vår klass och under :) men nu hinner jag inte skriva mer, vi hörs när jag kommer hem.
kyssar ♥

hinner inte med bild

thirsday is over


härlig låt

just nu
sitter jag och pluggar, ledsen men hann inte blogga direkt efter dansen
för olika anledningar, orkar inte skriva ner dom .. haha.
har egentligen inte så mycket att säga nu. ska snart gå och göra mig iordning och
krypa ner i sängen, ska upp typ klockan 6 imorgon för det är talangjakt i skolan
och det är jag, elsa, lina och några andra som ska presentera och så.
så måste lägga mig tidigt, haha. men vi hörs imorgon.

imorgon lite efter skolan skulle jag dra till täby och träffa
alice, amanda och agnes och köpa fler heliumballonger ;)
och här är en video från igår i täby när vi andra provade helium!


ledsen för så mycket text..

dans nästa


hejhej.
såg nu att ni redan har blivit lite bättre på att kommentera, fortätt så!
nu ska jag snart dra till dansen. så vi hörs när jag kommer hem
typ klockan sju. då berättar jag mer om dagen och så, hinner inte nu.
PUSS!

HAHA


hahaha! jag köpte en heliumbalong till innan jag åkte hem. så där fick ni höra lite hur det lät, men det lät mycket roligare i täby ;)

helium

Hejsan bloggen, hejsan läsare.
nu är jag hemma från täby och har precis ätit middagm och pluggat lite.
jag, elsa, lina och alex drog direkt efter skolan till täby för att köpa present
till nilla som ska ha fest på lördag. jag såg leon, dian och några andra där
så jag pratade lite med dom, trevligt :) men sen så träffade vi alice och isabel
där, då gick vi och köpte varsin heliumbalong. och gud vad vi hade roligt. iallafall
jag, haha. nejmen vi köpte typ fyra varsina heliumbalonger och så andades
vi in luften och pratade med massa andra som vi inte kände ;) sen träffade vi
phom, petter, jacob och adrian också. haha, superkul var det iallafall!

nu ska jag blogga lite till, sen ska jag gå upp och kolla på mitt nymålade rum,
och sen senare blir det andra avenyn, yees!

bara tog lite bilder ;)




kommenteraaaaa, kommentera, kommenteraaa meeeer!

godnatt allihopa



just nu

jag är ledsen för så dålig uppdatering under dagen, men har så mycket annat nu. massor av skolan, dansen vännerna. så jag hinner inte riktigt med bloggen, därför kommer jag kanske inte blogga så jättemycket under vardagarna. men ska försöka :) nu har jag precis pluggat färdigt för ikväll. vi ska kunna alla länder och huvudstäderna i hela världen typ snart. vi ska ha prov på det.. hur ska det gå? :o
menmen, nu ska jag göra mig iordning, sen lägga mig i sängen och läsa igen. men vi hörs imorgon i think. fast efter skolan skulle jag, elsa, alex och lina dra till täby. men sen när jag komme rhem hörs vi. ha dte så bra. Puss!


ett roligt litet 'sömntest' jag tog från Agnes. :)
- Vad har du på dig när du sover? en jättestor tröja med micheal jackson på ;)
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) Jag sover helst på vänster sida med kroppen in mot väggen.
- Hur många kuddar har du i sängen? oftast 2
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Det beror på vad jag drömmer, men ibland :)
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? inte vad jag kommer på just nu.
- Sover du med gossedjur? Nopp, slutade för typ ett år sen.
-Blir du trött tidigt på kvällen? Nej, jag är en 'nattmänniska.' haha, eller ibland om jag har gått upp tidigt.

.

VARFÖR KOMMENTERAR NI INTE?!

dagens låtar



hittade ingen annan video på denna låt så det blir kanske lite konstigt ljud, menmen

home sweet home

förlåt för att jag inte bloggade innan jag drog till dansen. men hann inte, jag pratade med Angelika och hon sa att hennes pappa skulle skjutsa tidigare. så jag hann tyvär inte, men nu har jag iallafall precis kommit hem från två timmars dans. lika roligt som vanligt, ätit middag och borstat tänderna. så nu ska jag gå upp och ta bort sminket och sen typ gå och lägga mig och läsa. har fått en ny bok av biblioteket i skolan ;) men vi hörs imorgon, godnatt!

lite olika låtar. tycker om alla, men mest den högst upp och den anda.
förlåt för inga bilder, men har verkligen bildbrist :o





måndag morgon

Godmorgon!
nu är jag helt klar. så om tio minuter ska jag börja gå
till Lina. hoppas Elsa är frisk idag, men det tror jag.
ikväll är det sista danslektionen på måndagar :o
menmen, vi hörs såklart innan jag åker till dansen. så
puss!

ingen bild, hinner inte. lägger kanske upp en i det är inlägget senare

FRIDAY IM IN LOVE

Just nu är jag ganska ledsen för olika anledningar. men den här låten under gör det lättare, äääälskar den!

when the sun is falling down

orkar inte riktigt blogga nu, men tänkte bara berätta lite kortfaffat om kvällen. så nu ska jag kanske gå ut och hoppa lite studsmatta, haha blev sugen på det. sen när jag kommer in ska jag börja göra mig iordning. berättade ju att jag vaknade klockan sju imorse så är rätt trött.

bilder från idag..

här kommer bilderna jag och Alice tog under dagen :)







1. våra skuggor påväg ner till café mumma, haha!
2. våra fötter
3. söta alice
4. lilla jaaaag ;)
5. lite choklad som vi köpte (a)
6 + 7. jag och alice klättrade upp i en 'klätterställning' och satt där och pratade lite, trevligt.

hemma hos alice

Nu sitter jag hemma hos Alice och vi har precis kommit hem från att ha varit ute. det var jättetrevligt, först gick vi till café mumma för att fika, men det var inte öppet så då drog vi till coop och köpte glass. sen satt vu lite inne på laisings och pratade :)

nu sitter vi och gör typ ingetning, mamma kommer och hämtar mig om tjugo minuter. vi hörs hemma. ♥

underbar låt!

andra maj

hejsan allihopa!
igår kunde jag tyvär inte blogga någoning för då sov jag hos Lina. vi hade det jättemysigt, först cyklade vi till en park och satt där och pratade lite. sen senare på kvällen cyklade vi hem till henne och kollade på hip hip hora och åt chips och godis och sånt ;) men imorse väckte hon mig klockan sju den skitungen och så kunde vi inte somna om.
menmen, nu ska jag alldeles strax åka till Alice. vi ska öva lite på våran pardans inför SM som är snart. sen ska vi ta en liten promenad och äta lunch ute någonstans och fota en massa. så det kommer komma upp på bloggen sen.
men vi hörs när jag kommer hem. puss!

idag är det 2 maj, grattis på trettonårsdagen amandaaa! ♥


svar

Jo, nu tänkte jag avslöja svaret på tävlingen 'gissa bilden.' Det var Alice som gissade rätt först. så gå gärna in på hennes blogg och bomba den med kommentarer, grattis gumman!

deenie.blogg.se
deenie.blogg.se
deenie.blogg.se

men bilden föräställde iallafall en lejongunga som brukar finnas i lekparker.

lookbook




ännu lite mer fån lookbook ;)

jag kör en liten tävling..


kan ni se vad det är på bilden? den som gissar rätt svar först vinner
en länkning, så GISSA!

lördaaag

Förlåt, förlåt, förlåt för dålig uppdatering. men igår var jag ju som sagt
men Amanda. vi åt middag hos mig och sen typ halv 9 drog vi till tippen.
det var riktigt roligt där, fast vi gick typ runt hela kvällen och letade efter
lite roliga människor, men alla var så sjukt osociala. fast vi träffade Alice
och hennes kompisar Jossan, Isabel och Sofia som vi pratade lite med :)
vi gick hem typ klockan 11 när det började bli lite stökigt, haha.

men nu har Amanda iallafall precis åkt hem. så nu vet jag inte vad jag ska
göra, men klockan typ halv 2 kommer Lina hit. men vi hörs, puss!

just nu



RSS 2.0