dom tre finalisterna är..


Alice! Jag tycker hon borde vinna för att hon skriver roliga inlägg och har även en riktigt fin header och hon lägger in bilder i nästan varje inlägg. bilderna kanske inte alltid är nytagna, men i hennes blogg gör det faktiskt ingenting om dom är nytagna eller gamla. det ända hon skulle kunna tänka på är att det skulle vara roligt om hon uppdaterade lite oftare och kanske om hon skrev lite kortare inlägg varje gång och fixa lite fler tävlingar i hennes blogg t.ex.




Isabel! Jag tycker hon borde vinna för hon uppdaterar ofta, hon lägger ut många fina bilder i varje inlägg plus
låtar ibland. och hon tar även sin blogg på allvar för hon har också en riktigt fin header hon med!
dte hon skulle kunna tänka på är kanske att inte bara skriva om sin vardag utan kanske fixa lite tävlingar och sånt lite oftare.




och sist men absolut inte minst Agnes! jag tycker hon borde vinna för att hon lägger ut fina bilder eller någon låt
i varje inlägg. hon skriver inte så långa inlägg vilket är skönt även om hon har en eller flera bilder. också hennes design är underbar! det hon skulle kunna ändra på är väl kanske också det att hon uppdaterar lite oftare och att hon lägger upp lite nyare bilder.



Ja, nu är det bara dags för er läsare att rösta på den bloggen ni tycker borde vinna (dom har länkar på deras namn) ni som kom med som de tre finalisterna får inte rösta på er själva, men ni får gärna rösta på någon av de andra :) ni får också rösta på en person flera gånger. jag räknar alla röster och utser en vinnare på lördag kväll eller på söndag. så lycka till nu!

Kommentarer
Postat av: MoNa

Alice♥

2010-05-28 @ 20:08:00
URL: http://nomiii.blogg.se/
Postat av: Tess

Isa!

2010-05-29 @ 03:32:03
Postat av: Gabbe

Typ, alice...

2010-05-29 @ 11:57:55
URL: http://dansgabbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0