pratar med ellen

tjaaa! ;)
nu pratar jag med ellen i telefon. jag har jag precis gjort klart min nya header också. jag vet inte om den syns på min sida ännu, men hoppas den gör det snart isåfall. nu har jag egentligen inget mer att säga, ska stänga av datorn och sätta mig framför teven. vi hörs imorgon, fat kiss!

Kommentarer
Postat av: Lollo

okej. men asså jag har varit inne på hennes blogg förut och det var hon ´som lixom inspererade mig men vi vill ju lixom inte härma så då gjorde vi lite annorlunda på headern fast den vita design hade jag tänkt innan jag såg hennes blogg. :)



Men jag undrar bara en grej, du skriver att DU har gjort klart dina headrar och så men egentligen är det alice och ebba. varför skriver du så? och du har ju piccasa eller vad det heter, varför gör du inte själv? vi gör våra helt själva.



kram<3

2010-04-09 @ 22:23:29
URL: http://littlesuns.blogg.se/
Postat av: Lollo

asså jag skulle behöva hjälp med en grej, det skulle va superschysst om du kunde hjälpa mig så du kan väll typ ringa nån kväll eller ntt om du har tid ;)



kram<3

2010-04-09 @ 22:34:51
URL: http://littlesuns.blogg.se/
Postat av: Lollo

asså du har ju länkat vilka bloggar du läser, måste bara fråga, läser inte du vår blogg? jag läser din så jag har länkat dig ;)



kram<3

2010-04-09 @ 22:37:45
URL: http://littlesuns.blogg.se/
Postat av: Lollo

ähh asså jag skrev fel förut, jag skrev ju agnes och ebba men jag menade ellen och ebba. För ellen hade skrivit ett inlägg på din blogg om att din header var klar fast det var för länge sen så därför skrev jag så att du vet. :)



Men tack för att jag fick svar på allt det som jag undrade över. ;)



Men min fråga var:

Asså du vet där det står:

senaste inlägg, kategorier, arkiv, länkar mm. där har vi (nilla och jag) på våran blogg ett streck som skiljer det ifrån inläggen men det har inte du (om du förstår vad jag menar)och jag undrar om man kanske skulle kunna fixa det. Så det var min fråga. Men asså du behöver inte hjälpa mig och jag behöver inte göra så iaf du tycker att jag härmar.



kramar<33

2010-04-09 @ 23:25:47
URL: http://littlesuns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0